Haber Detayı
19 Temmuz 2017 - Çarşamba 15:12 Bu haber 6857 kez okundu
 
Çağatay Akman Beyşehir’i salladı
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, şöhreti genç yaşta yakalayan son zamanların gözde şarkıcılarından Çağatay Akman’ı, düzenlediği konser programında Beyşehirli hayranlarıyla buluşturdu.
Güncel Haberi
Çağatay Akman Beyşehir’i salladı

BEYŞEHİR - “Gece gölgenin rahatına bak” isimli şarkısı ile internette dinlenme rekorları kıran  genç yetenek Çağatay Akman, Beyşehir’de hayranlarıyla biraraya geldi.

        Göl sahilindeki festival meydanında açık hava halk konserleri kapsamında Beyşehirli sevenleri için sahne alan Akman,  gençlerin son zamanlarda dilinden düşürmediği “gece gölgenin rahatına bak” adlı kendi  parçasının yanısıra çeşitli şarkıları da seslendirdi. Alandaki kalabalığın da eşlik ettiği konserinde Akman, başarılı performansıyla göz doldurdu.

        18 yaşında olmasına rağmen sesi ve tarzı ile adından son dönemde sıkça söz ettiren,  özellikle gençlerin beğenisini kazanarak sevgilisi haline gelen rap sanatçısı Akman, sahne aldığı festival alanında  seslendirdiği şarkılarla kitlesine tam anlamıyla dopdolu ve coşkulu bir gece yaşattı. Akman, kendisine şöhret kapılarını aralayan “gece gölgenin rahatına bak” isimli şarkısını, hayranlarından gelen istek üzerine defalarca seslendirdi.  

        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, konser programı esnasında Akman’a ay yıldız armalı bir plaket vererek teşekkür etti. Akman, Başkan Özaltun’la birlikte özçekim yaparak meydanı dolduran kalabalığı konser programında ölümsüzleştirdi.

        Festival meydanını hınca hınç dolduran Akman hayranı gençlere seslenen Başkan Özaltun,  onların mutluluğunu görmenin kendilerini de mutlu ettiğini dile getirdi. Alanın yine hınca hınç dolu olmasının ve konser programına gösterilen yoğun ilginin kendilerini çok sevindirdiğini belirten Özaltun, “Dün de söylemiştim; bugün de söylüyorum. Şöyle baktığımız zaman alanda hep genç kardeşlerim var.Dolayısıyla genç kardeşlerimiz bizden ne isterse, biz sizler için yapmaya özen göstereceğiz. Sizler yeter ki isteyin.Bizler isteklerinizi  yapmaya devam edeceğiz.Önemli olan sizlerin mutluluğu, önemli olan bizlerin bu birlikteliği. İnşallah bu birlikteliklerimiz daim olsun” diye konuştu.

AKMAN’LA FOTOĞRAF ÇEKTİREMEYEN MİNİK HAYRANLARI GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Bu arada, Akman’la sahnede fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarışan hayranlarından bunu başaramayanlar ise gözyaşlarına hakim olamadı.Akman, önlerde kendisini izleyen engelli bir hayranını ise sahneye davet ederek, yanaklarından öptü ve birlikte fotoğraf çektirdi.

 Akman’ın konseri öncesinde, ön sıralardan yer kapabilmek için birçok hayranı saatler öncesinde  alanı dordurmaya başlarken, gerilerde kalıp  küçük boyları nedeniyle göremeyen minik hayranları  ise kamera çekimi yapılan platformun demirlerine tutunarak sanatçıyı izleme imkanı buldu.

Seslendirdiği şarkılar esnasında  kendi konserinin bazı bölümlerini cep telefonuyla özçekim yaparak instagram hesabından canlı olarak yayınlayan Akman, Beyşehir’deki heyecan ve coşkuya hayran kaldığını dile getirerek, “Allah razı olsun sizlerden, buraya kadar gelmişsiniz” diye konuştu.

Diğer yandan, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Demokrasi Şöleni ve halk konserleri programındaki organizasyonları gerçekleştiren ve katkı sunan kişi ve kuruluşların temsilcilerini de sahneye davet ederek birer plaket takdim etti.  

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Çağatay, Akman, Beyşehir’i, salladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı