Haber Detayı
13 Ekim 2017 - Cuma 10:31 Bu haber 5229 kez okundu
 
Başkan Özaltun’dan Okul Ziyaretleri
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezinde bulunan bazı eğitim kurumlarını ziyaret etti.
Eğitim-Kültür Haberi
Başkan Özaltun’dan Okul Ziyaretleri

BEYŞEHİR - Yeni  eğitim ve öğretim yılının başlaması münasebetiyle eğitim kurumlarına yönelik ziyaretlerini sıklaştıran Belediye Başkanı Özaltun, ziyaret ettiği kurumlarda  öğrencilerin yoğun sevisiyle karşılaştı.

       İhsan Kabadayı İlk ve Ortaokulu’nu ziyaretinde öğrencilerle biraraya gelen ve geleceğe dair sohbetler eden Özaltun, “Yarınlarımızın teminatı olan siz çocuklarımız, ülkemizin geleceği ve her şeyimizsiniz. Sizleri çok seviyor ve güveniyoruz. Çocuklarımız milletimizin en değerli varlığı, sevinç ve ümit kaynağıdır. O açıdan, çalışkan ve başarılı olmanız  ebeveynleriniz ve öğretmenleriniz gibi bizlerin de ortak dileğidir. Hayatın bütün güzelliklerini yaşamanızı ve daima bugünkü gibi mutlu ve umutlu olmanızı temenni ediyorum. Bizler, yarının büyükleri olan sizlerle gurur duyuyoruz. Bu anlamda, Belediye  olarak ilçemizdeki eğitime ve eğitim kurumlarımıza imkanlarımız ölçüsünde her türlü katkı ve desteği sunmaya çalışıyoruz. Bugün de sizleri varsa talep ve istekleriniz dinlemeye geldik” diye konuştu.

        Özaltun, okul ziyaretinde, idarecilerin yanısıra öğretmenler odasında eğitimcilerle de biraraya gelirken sohbet etti, taleplerini dinledi.

       Özaltun, ziyaretinde okulda öğrenim gören tüm öğrencilere günün anısına birer kalem hediye etti. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun’dan, Okul, Ziyaretleri,
Yorumlar
Haber Yazılımı