Haber Detayı
28 Şubat 2018 - Çarşamba 09:54 Bu haber 7016 kez okundu
 
Başkan Özaltun’dan Toplu Konut Proje Alanında İnceleme
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi tarafından ilçede göl manzaralı lüks dairelerin yapımının sürdüğü toplu konut projesi alanında incelemede bulundu.
Ekonomi Haberi
Başkan Özaltun’dan Toplu Konut Proje Alanında İnceleme

BEYŞEHİR - Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, 159 konutun yapıldığı Yeni Mahalle’deki inşaat alanını ziyaret etti.

       Burada inşaat çalışmalarının son durumunu yerinde gören, yapımı tamamlanarak içerisi döşenmiş örnek daireyi de gezerek ilgililerden bilgiler alan Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak göl manzarasına sahip 14 bin metrekarelik alanda 159 konutun inşa edildiği bir toplu konut projesini hayata geçirmek için seferber olduklarını anlattı.

      Özaltun, Beyşehir Öğretmenevi yanındaki Belediye’ye ait arazi üzerinde inşa edilmeye başlanılan konutların satışının da ihale yoluyla devam ettiğini belirterek, “Burada 159 konut inşa ediliyor. Ayrıca ticari alanlar da var. 159 dairenin 59’una Belediye olarak sahip oluyoruz. Geriye kalan daireler ise işi üstlenen müteahhit firmanın. Burada Beyşehir’in göl manzaralı en lüks ve en güzel konutlarını inşa ediyoruz. Göle nazır, zemin dahil altı kat, bodrumunda otoparkı olan, sosyal alanları bulunan öyle bir projeyi hayata geçiriyoruz ki, bu konutların Beyşehir’de şu an bir benzeri bulunmuyor. Artık Beyşehir’de konut yapımında da Belediye olarak çıtayı yükselttik. Beyşehir’in bu bölgesinde bu projeyle yakın gelecekte yeni bir cazibe merkezi oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun’dan, Toplu, Konut, Proje, Alanında, İnceleme,
Yorumlar
Haber Yazılımı