Haber Detayı
27 Şubat 2018 - Salı 09:47 Bu haber 5043 kez okundu
 
Beyşehir’de Vergi Haftası Kutlamaları
BEYŞEHİR - Beyşehir Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal, Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Vergi Haftası Kutlamaları

BEYŞEHİR - Bu yıl 29’uncusu kutlanan Vergi Haftası kapsamında Beyşehir Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal ve beraberindeki vergi dairesi çalışanları Beyşehir Belediye Başkanlığı makamını ziyaret etti.

       Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreni sonrasında Gönülal ve beraberindekiler, bazı kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik olarak ziyaretler gerçekleştirdi.

       Gönülal ve beraberindekiler, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u da bu kapsamda ziyaret etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özaltun, vergi toplamanın önemine dikkat çekerken, vergi çalışanlarının haftasını kutladı. Devletin başlıca gelir kaynağının vergi olduğunu hatırlatan Özaltun, vergi vermenin ise her bireyin vatandaşlık görevi olduğunu kaydetti. Özaltun, toplanan vergilerin, vatandaşların huzur ve refahı ile yaşam koşullarının iyileştirilmesi için kullanıldığını vurgulayarak, “Devletimiz, yatırım ve hizmetlerini toplanan vergiler ile gerçekleştirir. Bu sebeple kazancımız oranında vereceğimiz vergiyi severek ödemeliyiz” ifadelerini kullandı.

          Gönülal ise, her yıl vergi haftası çerçevesinde vergi bilincinin vatandaşlara daha etkili bir biçimde aktarılması için kurum olarak çeşitli etkinlikler düzenlediklerini vurgulayarak, bu programlar ile ilgili bilgiler verdi. Ziyaretin sonunda Özaltun’a 29.vergi haftası yaka kokartı takıldı.

         Bir hafta boyunca sürecek kutlamaların, meslek odaları ve mükelleflerin ziyareti ile devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Vergi, Haftası, Kutlamaları,
Yorumlar
Haber Yazılımı