Haber Detayı
31 Mayıs 2018 - Perşembe 10:24 Bu haber 5726 kez okundu
 
Başkan Özaltun, Kardeşlik İftarında Yetimlerle Buluştu
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, düzenlenen kardeşlik iftarında yetim ve öksüz çocuklar ile yakınlarıyla biraraya geldi.
Güncel Haberi
Başkan Özaltun, Kardeşlik İftarında Yetimlerle Buluştu

BEYŞEHİR - Dünya yetimler günü kapsamında düzenlenen yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerinin katıldığı geleneksel kardeşlik iftarı, Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleştirildi.

     İftar programına katılan Belediye Başkanı Murat Özaltun iftar sofralarının kurulduğu salonda masaları tek tek gezerek ailelerin ramazan ayını tebrik etti, katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yetim ve öksüz çocuklarla sohbet eden Özaltun, onlara çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.

       Belediye Başkanı Özaltun, dünya yetimler günü olması dolayısıyla Beyşehir’de ikamet eden yetim ve öksüz çocuklar ile aileleriyle birlikte iftar açtıklarını belirterek, “Yetimler Günü çocuklarımızla birlikte iftar açarak onlara yalnız olmadıklarını göstermek için buradayız. Bugün birçok il ve ilçede aynı anda iftar veriliyor. Biz de bugün ilçemizde yaşayan yetim çocuklarımızı unutmadık, bu programda biraraya gelerek gönüllerine küçük de olsa bir dokunuş yapmak istedik” dedi.

        İftar yemeğine AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Kaya, ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri de katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun,, Kardeşlik, İftarında, Yetimlerle, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı