Haber Detayı
20 Mart 2019 - Çarşamba 09:29 Bu haber 5170 kez okundu
 
Başkan Özaltun, Muhtarlarla Veda Yemeğinde Biraraya Geldi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, mahalle muhtarları ile veda yemeği programında biraraya geldi.
Güncel Haberi
 Başkan Özaltun, Muhtarlarla Veda Yemeğinde Biraraya Geldi

BEYŞEHİR - Beş yıllık görev süresi 31 Mart’ta dolacak olan Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in merkez ve dış mahalle muhtarlarıyla bir restoranda verilen veda yemeğinde buluştu.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile belediye meclis üyelerinin de katıldığı programda konuşan Belediye Başkanı Özaltun, görev süresi içerisinde mahalle muhtarlarına kendisine karşı gösterdiği yakınlık ve dayanışmadan dolayı teşekkür etti.

 

Beyşehir’e 5 yıllık dönemde toplumun her kesimi gibi mahallle muhtarlarıyla istişare ederek hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarını anlatan Özaltun, “Memleketim Beyşehir’e hizmet etmiş olmanın onur ve kıvancını yaşıyorum. Biz dönemimizde, elimizden geldiği kadarıyla muhtarlarımızla birlikte olmaya, yanlarında olmaya, onlar ne isterse yapmaya özen gösterdik” diye konuştu.

Beyşehir’e zor bir süreçte hizmet etmeye çalıştıklarını vurgulayan Özaltun, şöyle devam etti: “Bu 5 yıl zor bir süreçti ama şükürler olsun zor ama hizmetlerle dolu bir dönem yaşadık. Çünkü mahallelerimizde yapılan hizmetleri bilen ve gören siz değerli muhtarlarımızsınız, kışın yazın yağmurda çamurda sizlerle birlikteydik. Biz bu süreçte belediyede, büyükşehirde nasıl hizmet alınabilir bunu öğrendik, bir staj dönemiydi aslında bu süreç bizim için. Bundan sonraki zamanlarda sizler de bunu öğrendiniz artık. Mahallelerinize eğer yeniden göreve gelirseniz bundan sonraki süreçte daha iyi hizmet vereceğinizden şüphem yok, gönlüm sizinledir. Biz bayrağı AK Parti’den devraldık bundan sonrada inşallah AK Parti’ye devredeceğiz bundan hiç şüphem yok. Beyşehir’de 31 Mart’a kadar belediye başkanlığımız süresince müjdeler, hizmetler vermeye devam edeceğiz. Müjdelerden bir tanesi emeklilere yönelik TOKİ  konutları projesi oldu, başvuruları başladı. Emekliler TOKİ’nin üzerinde 3 yıllık bir çalışma sonucu meyvesini aldık. Teşekkür ediyoruz sayın bakanımıza da. İnşallah en kısa sürede yapımına başlanacak. Ben hepinize teşekkür ediyorum seçimlerinizde hizmetlerinizde kolaylıklar diliyorum.”

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da, konuşmasında, bu dönemde muhtarlarla hep beraber istişare ederek mahallelere hizmet vermeye çalıştıklarını vurgulayarak, “Bu konuda sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başkanımızın hepinize katkıda bulunduğunun farkındayım. Bütün belediye başkanları kültür merkezi sözü verdi, bizim başkanımız kültür merkezini yaptı. Tüm mahallelere rekor sayıda kilit taş döşedi, buna bütün muhtarlarımız şahit. Spor sahaları yaptı, bunun yanında Beyşehir’de yapılan bütün yatırımlarda Murat başkanımızın büyük katkısı var. Bugün hastane, adliye, sıcak asfaltlar, Konya yolu, Kurucuova yolu gibi bütün yatırımlarda Murat Başkan’ın özel katkısı var. Mesela TOKİ’ler dosyalarını beraber verdik, Huğlu’nun, Beyşehir TOKİ’nin hatta giderayak emeklilere yönelik TOKİ projesinin şu anda başvuruları yapılıyor. Kendisine ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.  Tabi bunlar bir takım çalışmasıydı; bütün herkesin katkısı var, milletvekillerimizin, belediye başkanımızın, ilçe teşkilatımızın, meclis üyelerimizin ve siz değerli muhtarlarımızın katkıları var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Özaltun, muhtarlara ilçeye ve mahallelerine verdiği hizmetlerden dolayı birer plaket takdim etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: , Başkan, Özaltun,, Muhtarlarla, Veda, Yemeğinde, Biraraya, Geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı