Haber Detayı
21 Mart 2019 - Perşembe 17:56 Bu haber 4559 kez okundu
 
Üzeyir Yaşar: Her zaman halkımızın yanında olacağız
BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, Beyşehir’i yeni dönemde turizmde, tarımda ve sanayi alanında adından söz edilen bir ilçe haline getireceklerini söyledi.
Siyaset Haberi
Üzeyir Yaşar: Her zaman halkımızın yanında olacağız

BEYŞEHİR - Cumhur İttifakının Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, seçim çalışmaları çerçevesinde Bademli Mahallesindeydi. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Yaşar, Konya’nın en genç, Türkiye’nin de en genç adaylarından biri olduğunu söyledi. 

Yaşar “Gençliğimizin verdiği enerjiyi memleketimize hizmet için kullanacağız. Bademli’ye de en güzel hizmetleri kazandırmak için mücadele edeceğiz. Bu dönem aynı zamanda gönül belediyeciliği dönemi. Gönül belediyeciliğini hizmet belediyeciliğiyle birlikte yürüteceğiz. Her zaman halkımızın yanında olacağız. İlçemizi birlikte yöneteceğiz” dedi. 

Süreçte ne söz verdiyle yerine getireceğini ifade eden Yaşar “Beyşehir’i bir turizm şehri haline getireceğiz. Beyşehir Gölü'nün temizliği sözünü sayın Bakanımızdan almıştık. Söz olarak kalmadı, bu çalışmalar hemen başladı. İlçemizin kalkınmasına, ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Gembos yolu ile ilgili hazırlıklarımız sürüyor. Beyşehir’in 10-20 ve 30 yıllık planlarını yapmamız gerekiyor. Güzel bir Beyşehir’i gelecek nesillere bırakmayı planlıyoruz. Seracılık projesinde iddialıyız. 55 mahallemizde ilk yıl 20’şer gencimize sera desteği vereceğiz. 5 yılda toplam 5 bin 500 gencimize sera desteği vermeyi hedefliyoruz. Bu proje ile gençlerimizin ülke ekonomisine katkı sağlamasını hedefliyoruz. Tarımda kendimizi geliştireceğiz. Beyşehir bu anlamda bir üs olacak. Halimizi kuracağız, soğuk hava depomuzu kuracağız. Tarımsal alanda kalkınma dönemini de hayata geçirmiş olacağız. Sanayi alanındaki çalışmalarımız da devam edecek” diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise 31 Mart’ta verilecek oyların sadece belediye başkanına verilecek oylar olmayacağını dile getirerek "Aynı zamanda dik duruşumuza verilecek oy olacak. Aynı zamanda 15 Temmuz’da milletin ruhundan doğan ittifakın güçlenmesi için verilecek oy olacak. Terör örgütün belinin bükülmesi için verilecek oy olacak. Bu millete diz çöktürmek isteyenlere karşı verilecek oy olacak" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Üzeyir, Yaşar:, Her, zaman, halkımızın, yanında, olacağız,
Yorumlar
Haber Yazılımı