Haber Detayı
16 Nisan 2017 - Pazar 16:28 Bu haber 5236 kez okundu
 
Başkan Özaltun Oyunu Cumhuriyet İlkokulunda Kullandı
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, halk oylamasında oyunu Cumhuriyet İlkokulu’na gelerek 1158 numaralı sandıkta kullandı.
Güncel Haberi
Başkan Özaltun Oyunu Cumhuriyet İlkokulunda Kullandı

BEYŞEHİR - Başkan Özaltun, oyunu kullanacağı Cumhuriyet İlkokulu’na AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol’la birlikte geldi.

Oyunu kullanmak üzere bir ambulans tarafından okul önüne getirilen yatalak hastalarla ayaküstü sohbet eden ve “geçmiş olsun” dileğinde bulunan Başkan Özaltun ve Milletvekili Babaoğlu, daha sonra okuldaki sandık kurullarını ziyaret ederek, görevlilerle ve oy kullanmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Özaltun, okul binasında 1158 numaralı sandıkta, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise 1153 numaralı sandıkta oyunu kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirdi.

Oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından değerlendirmede bulunan Milletvekili Mehmet Babaoğlu, kendisinin oyunu Selçuklu ilçesinde kullandığını hatırlatarak, ardından önce Seydişehir’e, sonrasında Beyşehir’e gelerek oy kullanılan yerleri ziyaret ettiklerini belirtti.

Beyşehir’de de Belediye Başkanı Özaltun ve İlçe Başkanı Mustafa Şenol’la birlikte ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Babaoğlu, huzur ve güven içerisinde bir seçimin cereyan ettiğini belirterek, “Türkiye ve Konya’da da aynı şekilde huzurlu ve güven içerisinde bir seçim yaşanıyor. Ambulanslarımız özellikle oy vermek için, milli iradenin tecellisini yükseltmek için vatandaşlarımızı getirip oy kullandırtıyorlar. Genel manada da baktığımızda, katılımın çok yüksek olduğunu görüyoruz. Beyşehir’de şu an itibariyle yüzde 80’leri bulmuş durumda katılım, muhtemelen yüzde 90’ları aşacağa benziyor. Huzur ve güven içerisinde bir seçim olması, mili  iradenin oluşması herkes gibi bizleri de mutlu ediyor. Çünkü, bunu  çok sağlıklı bir şekilde seçim sonuçlarının ortaya çıkması açısından da önemsiyoruz.

AK Parti Konya ve ilçe teşkilatları olarak çok çalıştık, iki aya yakın süredir hemen hemen gezmediğimiz yer kalmadı. Karış karış ilimizi gezerek tüm insanımızla kucaklaşmaya ve tokalaşmaya gayret gösterdik. Bir milyon kilometreyi aşkın bir mesafe kat ettik bu amaçla. Tabi burada tek amacımız nedir; bu ülkemizin geleceğinin daha iyi olacağını düşündüğümüz bir sistemi insanlara anlatılmasını sağladık. Bu yönde inşallah bir irade ortaya çıkacak. Bugün akşam itibariyle biz bu coşkuyu daha doyasıya yaşayacağız, Beyşehir olarak, Konya olarak ülke olarak. Çünkü, bizim bu coğrafyada hep güçlü olmamız gerekiyor . Bizi daha güçlü yapacak sistemlerden bir tanesi, bu değişiklikle beraber Türkiye yeni bir lige yükseliyor inşallah. Hayırlısıyla evet olsun inşallah diyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun, Oyunu, Cumhuriyet, İlkokulunda, Kullandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı