Haber Detayı
14 Haziran 2018 - Perşembe 13:39 Bu haber 5464 kez okundu
 
Başkan Özaltun’un Mahalle Ziyaretleri Sürüyor
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un ramazan ayı dolayısıyla ilçeye bağlı dış mahallelere yönelik ziyaret programları devam ediyor.
Güncel Haberi
Başkan Özaltun’un Mahalle Ziyaretleri Sürüyor

BEYŞEHİR - Özaltun, kendisine eşlik eden belediye meclis üyeleri ve AK Parti ilçe teşkilatı mensupları ile birlikte Beyşehir’in Akburun ve Gölkaşı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla biraraya geldi.

       Kahvehanelerde teravih namazı öncesi ve sonrasında dinlenen, sohbet eden mahalle sakinleriyle buluşan Özaltun, Akburun’da yaptığı konuşmada, Beyşehir Belediyesi tarafından dış mahallelerin yanısıra ilçe merkezine kazandırılan hizmetlere değindi. Konya Büyükşehir Belediyesi ve devlet yatırımları hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Özaltun, geçmişte yapılmadığı ya da bitirilemediği için eleştirilen pekçok yatırımın geride kalan 4 yıl içerisinde tamamlanarak ilçeye kazandırılması suretiyle artık konuşulmadığını, gündemden çıkarıldığını anlattı. Beyşehir’de hayata geçirilen pekçok projenin ilçenin kaderini ve çehresini değiştirdiğini daha bölgeye kazandırılacak ve yapımı devam eden çok sayıda yatırım olduğunu aktaran Özaltun, bu yatırım ve çalışmaların hız kesmeden devam ederken, yapılan hizmetleri de bu tür ziyaret programları ile de vatandaşlara anlatmaya çalıştıklarını dile getirdi.

       Özaltun, ziyaretlerinde vatandaşlardan gelen talepleri de dinlediklerini vurgulayarak, “Akburun Mahallemiz de dönemimizde diğer dış mahallelerimizde olduğu gibi sık sık ziyaret ettiğimiz yerleşim merkezlerinden birisiydi. Burada da birçok hizmet mahallemize kazandırdık, sizler de canlı olarak şahit oldunuz. Tabi istek ve talepler bitmez, yine var bunları da biliyoruz ve inşallah o isteklerinizin yerine gelmesi için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun’un, Mahalle, Ziyaretleri, Sürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı