Haber Detayı
14 Haziran 2018 - Perşembe 13:23 Bu haber 6857 kez okundu
 
Beyşehir’in Park ve Yeşil Alanları Bayrama Hazır
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde bulunan park ve yeşil alanlarda Ramazan Bayramı dolayısıyla başlatılan bakım ve temizlik çalışmaları devam ediyor.
Yaşam Haberi
Beyşehir’in Park ve Yeşil Alanları Bayrama Hazır

BAYŞAHER - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ramazan bayramı öncesinde ilçe merkezi ve dış mahallelerde bulunan yeşil alan, park ve bahçelerde yürüttüğü bakım ve temizlik çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

        Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında çalışan işçilerin de 1 Haziran’dan itibaren katılımıyla bu alanlarda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarının hız kazandığını anlatan Özaltun, “Beyşehir Belediyesi’nin son 4 yılda yürüttüğü çalışmalarla ilçemiz genelinde yeşil alan, park ve bahçe alanımız daha da genişledi. İlçeye bir yandan yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırırken, mevcutlarına yeni oyun grupları ekleyerek ya da yeni nesil oyun gruplarıyla donatarak ailelerimizin çocuklarımızın istifadesine sunuyoruz. Diğer yandan da bunların bakım ve temizliği için de ekiplerimiz çalışma yürütüyor. Bu manada, ramazan bayramını ilçemizde geçirecek olan vatandaşlarımızın yanısıra  ilçe dışından gelecek gurbetçi hemşerilerimizin de bayramı daha güzel, daha hijyenik bir atmosferde geçirmesi için ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz, bir yandan park ve yeşil alanlarda son günlerde yaşanan yağışlardan sonra aşırı olarak uzayan çimleri biçerken, diğer yandan büyüyen yabani otları temizliyor, çiçeklerin bakımlarını gerçekleştiriyor. Ağaçların bakımları ve yeşil alanların sulanması gibi hizmetler de rutin olarak devam ediyor. Ayrıca mahallelerimizin merkezlerindeki meydanlar başta olmak üzere temizlik ekiplerimiz de tertemiz bir yerleşim merkezi oluşturabilmek için seferber olmuş durumdalar. Park ve yeşil alanlarımızda dolayısıyla el değmemiş nokta kalmamasına özen gösteriliyor. Parklardaki oyun grupları da gözden geçirilerek ihtiyaç varsa bakım ve onarımları gerçekleştiriliyor. Yine, benzer temizlik ve bakım çalışmaları ilçemizin orta refüjleri ile yol kenarlarında da yürütülüyor. Amacımız, ailelerimiz ve çocuklarının daha temiz, ferah ve hijyenik bir şekilde bayram süresince de dinlenip vakit geçirmelerini sağlayacakları ortamları hazırlamaktır. Bu çerçevede, tüm İslam aleminin ve ilçemiz halkının ramazan bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’in, Park, ve, Yeşil, Alanları, Bayrama, Hazır,
Yorumlar
Haber Yazılımı