Haber Detayı
23 Ekim 2015 - Cuma 10:05 Bu haber 4582 kez okundu
 
Başkan Özaltun, Öğrencilere Kaşkol Hediye Etti
BEYŞEHİR - Beyşehir’de okul ziyareti yapan Belediye Başkanı Murat Özaltun, öğrenciler ile öğretmenlerine birer kaşkol hediye etti.
Eğitim-Kültür Haberi
Başkan Özaltun, Öğrencilere Kaşkol Hediye Etti

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, aynı binada eğitim veren TOKİ İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ziyarette, TOKİ Ortaokulu Müdürü Mahir Çetinkaya ve TOKİ İlkokulu Müdürü Adnan Karanfil’in nezaretinde ortaokul öğrencilerinin öğrenim gördüğü sınıfları gezen ve öğrencilerle sportif aktivitelere yönelik sohbetler eden Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyesi’nin Konya Süper Amatör Ligi’nde mücadele veren bir futbol takımı olduğundan da bahsederek,  öğrencilerden öğrenim gördükleri ve yaşadıkları ilçenin takımına destek istedi.  Öğrencileri, Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı’nın özellikle iç sahada oynayacağı müsabakalarda görmeyi çok arzu ettiğini belirten Başkan Özaltun, hafta sonu ise Beyşehir’de, Beyşehir Belediyespor ile Kadınhanı Belediyespor arasında oynanacak müsabakaya davet etti.
       Özaltun, öğrencilere ödevlerini yaptıktan sonra maçlara gelmelerini isterken, derslerini ihmal etmemeleri tavsiyesinde bulunarak, kendilerine ise Beyşehir Belediyespor’un mavi-beyaz renklerini taşıyan birer kaşkol hediye etti. Özaltun, öğrencilere müsabakalara bu kaşkollarla gelmesini istedi.  Öğrenciler,  sınıflarını ziyaret ederek kendilerine kaşkol hediye eden Başkan Özaltun’a teşekkür ederek, alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu. Özaltun,  öğrencilerden isteklerini de dinledi.
        Başkan Özaltun, sınıfların ardından okulda görev yapan öğretmenleri de öğretmenler odasında ziyaret ederek, birer kaşkol hediye etti. Özaltun, burada öğretmen ve okul idarecilerinin belediye ile ilgili taleplerini dinledi. Özaltun ve beraberindekiler, ziyaretin sonunda günün anısına öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi.
        Başkan Özaltun’un okul ziyaretine,  AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile Avşar Mahallesi Muhtarı Yasin Sünbül de eşlik etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir’de, okul, ziyareti, yapan, Belediye, Başkanı, Murat, Özaltu
Yorumlar
Haber Yazılımı