Haber Detayı
26 Mart 2019 - Salı 10:02 Bu haber 12085 kez okundu
 
Bayındır: Biz Koltuk Sevdalısı Değiliz
BEYŞEHİR - Bağımsız Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, Beyşehir’de ikamet eden Kurucuova Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Bayındır, Belediyecilikte Tecrübenin önemine değindi .
Siyaset Haberi
Bayındır: Biz Koltuk Sevdalısı Değiliz

BEYŞEHİR - Bağımsız Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, Beyşehir’de ikamet eden Kurucuova Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Bayındır, Belediyecilikte Tecrübenin önemine değindi .

Beyşehir Belediyesi deneme tahtası değil . Artık yeter. Birisi çıkmış eksik tamamlayacağım diyor, birisi yaptım diyor. Beyşehir insanı ne yapıp yapmadığınızı çok iyi görüyor. Artık tesadüflere yer vermeyin. Tesadüflerle siyaset yapmayın. Kendi yetiştirdiğiniz 44 senelik mühendis, 15 sene belediye başkanlığı yapmış bu adamı acemilerle değişmeyin. Bu adamın kıymetini bilin demeye geliyorum. 15 sene evvel adama oy verilirdi partiye değil. Ben bağımsız geliyorum bağımsız kalacağım. Beş senenin sonunda da bağımsızın neler yaptığını ispat etmek istiyorum. Ben hizmet almayı çok iyi bilirim. Zira geçmişte yaptıklarımız bunun en güzel örneğidir.

Ben büyükşehire memur olmayacağım. Ben Beyşehir’e belediye başkanı olacağım. Siz 2014 de Beyşehir’e belediye başkanı değil büyükşehire memur seçtiniz. Tekrar bu hatayı yapmayın. Ben sayın milletvekiline televizyondan dedim ki : niye 5 yılda seçimden seçime geliyorsun? Niye seçimden seçime? Çünkü öbürünü de 2014 de övmüştünüz koltuğunuzun altında dosyalar beyannameler bugünde koltuğunuzun altında dosyalar beyannameler birbirinden farkı yok. Değerli Hemşehrilerim 2014’deki aday Murat Özaltun’un seçim beyannamesine bakın birde 2019’daki adayın seçim beyannamesine bakın kendilerinin itirafını göreceksiniz. Biz hiç bir şey yapmadık diyorlar.

Ben bir şey öğretmeye çalışıyorum; özellikle gençler kapısından giremediğiniz belediye var ya sizin hepiniz oraya başkan gibi geleceksiniz. Sizin hepiniz değerlisiniz. Belediye başkanı gariptir, belediye başkanı fakirdir,  belediye başkanı vatandaşının ayağının altında kendini ezer. Ne anlamda diyorum biliyor musunuz belediye başkanı mütevazidir. Ama halkı için hak almaya gelince kaya gibi demir gibi serttir. Her şey para değil, her şey menfaat değil . Tarlam olsun imara açayım; 1 liraya aldığımı 100 liraya satayım, 100 bin liraya aldığımı 2 trilyona satayım benim hesabım bu değil! Ben bu hesapların adamı değilim. Bana 13.5 senelik belediye başkanlığımda çalışmadı diyemezler, çaldı diyemezler, yedi diyemezler, ben hala çalışıyorum.

Benim bütün partilerdeki partililere saygım var, bu topraktan hain çıkmaz. Bizim 5 senede hem çalışıp hem öğreteceğimiz hemde Beyşehir’i bir ve bütün haline getireceğimiz günleri istiyorum sizden. O önce Yaradanın elinde sonra sizin mührünüzde.

Ben dönmeyen tekeri döndürmeye geliyorum. 3 fabrika diyorum; tekstil, otomotiv yan sanayi, entegre mermer fabrikası diyorum. Huğlu’muza ihtisas organize sanayi, Üzümlümüze ihtisas organize sanayi, Doğanbeyimize et entegre tesisleri, ayrıca yenilenebilir enerji kooperatifi… Ben çalışacak, işsiz gençlerimize iş kapısı açarak göçü önleyelim diyorum .

Sonuç olarak ; Biz ehliyet ve liyakat diyoruz. Biz yeterlilik diyoruz tecrübe diyoruz iş bitirme belgesi diyoruz. Yapacaklarımızı önünüze koyarken yaptıklarımızı referans gösteriyoruz. Şunları yapacağız diyenlerde geçmişlerinde referans göstererek yaptıklarını ortaya koymalı. Koyamıyorlarsa kimin umut tacirliği yaptığının kararını Beyşehir’imin güzel insanları değerlendirsin.

Biz bir tek şey İstiyoruz: HAK ETTİĞİNİ ALABİLEN, HEP BİRLİKTE ÜRETEN , İŞ İSTİHDAMI SAĞLAYAN , HEP BİRLİKTE YATIRIM YAPAN, HEP BİRLİKTE BÖLÜŞEN VE KAZANCINI HAKÇA PAYLAŞAN BİR BEYŞEHİR oluşturmak. Bizim şahsi hesaplarımız yok , makam ve mevki peşinde de değiliz. Sizler teveccüh gösterir Yüce Rabbimde nasip ederse 1 Nisan sabahı nerde kalmıştık diye tecrübe ile kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bayındır:, Biz, Koltuk, Sevdalısı, Değiliz,
Yorumlar
Haber Yazılımı