Haber Detayı
26 Temmuz 2017 - Çarşamba 09:54 Bu haber 5166 kez okundu
 
Beyşehir 2023'de Türkiye'nin En Gözde İlçelerinden Biri Olacak
BEYŞEHİR - Babaoğlu: “Hedefimiz 2023 yılına Akdeniz sahiline insanları çok hızlı ulaştıracak olan güzergahın tamamlanması”
Güncel Haberi
Beyşehir 2023'de Türkiye'nin En Gözde İlçelerinden Biri Olacak

BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, hedeflerinin 2023 yılına kadar Orta Anadolu ve diğer coğrafyalardan Akdeniz sahiline inmek isteyen insanların önemli bir tercih güzergahı olacak  Beyşehir, Derebucak ve Gembos güzergahlı Yeni Konya Antalya Karayolu’nun tamamlanması olduğunu söyledi.

        Babaoğlu, ziyaret ettiği Beyşehir ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, devam eden duble yol ve tünel çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

        Beyşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçe belediye başkanları ile bu ilçelerin AK Parti Teşkilatı mensuplarının da katıldığı Demirkapı Tüneli bölgesine  yönelik olarak geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen gezi programını hatırlatan Babaoğlu, “Demirkapı Tüneli’nde biliyorsunuz ikinci tünel çalışmaları da başladı. Hedefimiz; 2023 yılına kadar Antalya’ya, sahile  çok hızlı ulaşan ve özellikle Orta Anadolu’dan ve Türkiye’nin diğer coğrafyalarından gelip Akdeniz’e inmek isteyen insanların seçeceği güzergahın tamamlanmasıdır. İnşallah, bu hedefimiz doğrultusunda Antalya milletvekillerimizle birlikte Konya milletvekilllerimizle hep beraber çalışıyoruz. Yine bu bölgedeki ilçe belediyelerimiz, AK Parti ilçe teşkilatlarımız uyum içerisinde çalışıyor. İnşallah 2023 Türkiyesi’nde en gözde ilçelerinden birisi Beyşehir doğuyor. Bu coğrafyada bu hedef doğrultusunda biz siyaset olarak, belediyelerimizle birlikte elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz” dedi.

        Açıklamasında, yapımı devam eden Beyşehir-Konya duble yol çalışmalarına da değinen Babaoğlu, bu güzergahtaki çalışmaların bitiş tarihi ile ilgili müjdeyi de verdi.Babaoğlu,“Konya’dan Beyşehir’e duble yol çalışmalarını inceleyerek geldim. İnşallah daha önce müteahhitlerle ve karayolları bölge müdürümüzle Beyşehir ekibimiz olarak yaptığımız çalışmada, biz kendilerinden 28 Ekim 2017 sözünü aldık ve bu tarihte yolun bitirilmesiyle ilgili de her türlü çalışma yapılıyor. Gelirken, bu yönde çalışmaların daha da hız kazandığını gördüm” dedi.

         Babaoğlu’na ziyaretinde Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da eşlik etti. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, 2023'de, Türkiye'nin, En, Gözde, İlçelerinden, Biri, Olacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı