Haber Detayı
10 Mart 2017 - Cuma 09:36 Bu haber 5816 kez okundu
 
Beyşehir Ak Parti Referandum Çalışmalarına Başladı
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı tarafından Yeni Anayasa Değişikliği ve Referandum Süreci kapsamında düzenlenen skm programda konuşan AK Parti İl Başkanı Musa Arat, “Beyşehir teşkilatından, 40 gün boyunca çalışacağız” sözünü aldı.
Siyaset Haberi
Beyşehir Ak Parti Referandum Çalışmalarına Başladı

BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı Başkan Mustafa Şenol’un önderliğinde 16 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan Anayasa Değişikliği ve Referandum Oylaması öncesinde Atik düğün salonunda geniş katılımlı toplantı düzenledi. İl Başkanı Musa Arat, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sami Şahin, Belediye Başkanı Murat Özaltun, , İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Kadın Kolları Başkanı, Beyşehir İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Mahalle yönetimlerinin katıldığı programa ve yüzlerce partili yoğun ilgi gösterdi.

Programın açılış konuşmasında partililere hitap eden İlçe Başkanı Mustafa Şenol, ilçe başkanlığı olarak gençlik kolları ile, kadın kolları ile ve AK Partiye gönül veren tüm partililer olarak 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde emeği vardır. Tabii 15 Temmuzu gördük, 15 Temmuz’un cevabı Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 16 Nisan’da inşallah, bu salondaki arkadaşlarım buna inanıyor ve bu nedenle burada toplandık. Ama kapı kapı çalışmak lazım, bu anayasa değişikliği geleceğimizi şekillendirecek, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi geleceğimizin dizaynı için gerekli dedi.

Sözlerine salonda bulunan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak başlayan Belediye Başkanı Murat Özaltun ise belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özaltun: “15 temmuzu atlattık ancak, hainler boş durmuyor. 16 Nisan günü, 15 Temmuz gecesinde verilen cevap gibi, 16 Nisan’dada inşallah Beyşehir olarak söylüyorum, öyle bir cevap vereceğiz ki, bundan sonra Beyşehir’in önünü, gerek hizmet noktasında, gerek diğer noktada inşallah önünü kimse alamayacak. Çünkü Beyşehir bunun fazlasını hak ediyor. Her seçimde Beyşehir olarak yükselerek geldik, takım ruhu ile bu referandumda da yükselişimizi devam ettireceğiz” dedi.
 


Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkanı Sami Şahin’de yaptığı konuşmada; “Anayasa değişikliği ve yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile, 200 yıldır Tanzimat’tan bugüne kadar, zihni dışarıya bağlı, kendisi güdümlü bir şekilde devleti ele geçirmeye çalışan, oligarşik bürokrasinin sona erdirilmesidir” dedi.

       Partililere seslenen AK Parti İl Başkanı Musa Arat ise Zaferlerin fedakârlık, emek ve çalışmakla mümkün olduğuna işaret ederek, önceki dönem milletvekilleri, parti yöneticiler ile partililerin bir araya gelerek sahada çalışma yürüteceklerini aktardı. Arat, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında, Beyşehir’in üzerine düşeni yerine getirmesi için Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri ve partililerle yollara düşeceklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Konya’nın en yüksek desteği vermesi adına meydanlara çıkacağız, vereceğimiz ‘Evet’ler, akıtacağımız terlerle bereketlenecek. ‘Evet’ oyları en yükseğe çekilmiş bayrak gibi Konya’yı zirveye taşıyacak.
        Anayasa değişikliğini tek tek anlatacağız. Bunun gerekliliğini izah edeceğiz. Beyşehir’de kapı kapı, ev ev dolaşıp anayasayı ve davamızı anlatacağız. Partimizin bu zamana kadar verdiği hizmetleri aktaracağız. Halkımız bu zamana kadar bizi hiç mahçup etmedi. İnşallah 16 Nisan’da yeni bir zaferi burada mutlulukla karşılayacağız. Buna inancımız tamdır” dedi. 

Program sonunda Belediye Başkanı tarafından İl Başkanı Arat'a av tüfeği hediye edildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Ak, Parti, Referandum, Çalışmalarına, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı