Haber Detayı
11 Mart 2017 - Cumartesi 14:54 Bu haber 6978 kez okundu
 
AK Parti Vekili Babaoğlu, Bozkurt Selamı İle Uğurlandı.
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ve AK Partili Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve yönetim kurulu üyeleri, MHP ilçe teşkilatı ziyaret etti.
Siyaset Haberi
AK Parti Vekili Babaoğlu, Bozkurt Selamı İle Uğurlandı.

BEYŞEHİR - AK Parti milletvekili Babaoğlu, referandum çalışmaları kapsamında Beyşehir MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. AK Partili heyet burada, MHP Beyşehir İlçe Başkan Vekili Ömer Keni ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü.

Ziyarette Babaoğlu, yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi. Babaoğlu: “Anayasa değişikliği konusunda sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Başbakanımız Binali Yıldırım Bey işbirliği içinde bu süreci yürüttüler. Ben teşkilatlarımız arasında güzel bir işbirliği olduğunu düşünüyorum. Temelde aynı hassasiyete sahip insanlarız, dolayısıyla milletimizin, devletimizin geleceği için işbirliği, ülkemizin önünün açılması için MHP ile çok önemsedik. Buda tarihi seyir içerisinde önemli bir dönüm noktalarından bir tanesi olacak” dedi.

Başkan Vekili Keni’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Toplu fotoğraf çekiminden sonra MHP ilçe binasının koridoruna sağlı sollu dizilen MHP'li gençler, AK Partili heyeti Bozkurt işareti yaparak uğurladılar.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: AK, Parti, Vekili, Babaoğlu,, Bozkurt, Selamı, İle, Uğurlandı.,
Haberin Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı