Haber Detayı
10 Temmuz 2022 - Pazar 16:28 Bu haber 14923 kez okundu
 
Beyşehir Ak Parti Teşkilatı'nda Bayramlaşma
BEYŞEHİR - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Beyşehir İlçe Teşkilatı kurban bayramı dolayısıyla bayramlaştı.
Siyaset Haberi
Beyşehir Ak Parti Teşkilatı'nda Bayramlaşma

BEYŞEHİR - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Beyşehir İlçe Teşkilatı kurban bayramı dolayısıyla bayramlaştı.

Öğretmenevi hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, yeni bir seçim atmosferi dönemine girildiğine dikkati çekerek, "Takdir edersiniz ki 2023'te Allah izin verirse hem cumhurbaşkanlığı hem de yasama seçimleri yapılacak ve bizim şiarımızı da biliyorsunuz. Biz seçim bittikten hemen sonra seçim için çalışmaya başlarız. Bugüne kadar hep böyle oldu, bugüne kadar da böyle çalıştık" dedi.

İlçe teşkilatlarının da bugüne kadar hep aynı bu saik ve bilinçle çalıştığını anlatan Akış, "Ama bundan sonra biraz daha tempomuzu artırmamız gerekiyor artık; son bir yıla giriyoruz, o yüzden bir gayret daha gerekiyor. E diyorlar ki 'seçim zor', evet tüm seçimler zordur, biz hiç kolay seçime bugüne kadar girmedik, hep zor seçimler yaşadık, hep birlikte zor seçimlerin de üstesinden gelmeyi başardık. Sizlerin desteğiyle, sizlerin omuz vermesiyle o yüzden bu seçimde de zorları kolay etmek bizim işimiz, elhamdülillah, bizde bu yetenek ve beceri var, biz zorları kolay edebilecek kabiliyette bir teşkilat ve bir partiyiz, o yüzden buna benim de inancım tamdır" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı da konuşmasında, dünya ölçeğinde yaşanan sıkıntılara değindi. 1,5-2 yıl bir pandemi süreciyle uğraştıklarını anlatan Samancı, "Pandemide biliyorsunuz, bütün dünyada bir kapanma meydana geldi. Tabi Türkiye de pandemi sürecinde etkilenen dünya ülkelerindeki olduğu gibi biz de bu etkinin içerisinde kaldık. Bunun getirmiş olduğu çok büyük sıkıntılar vardı. Hemen arkasından gerçekleşen kur atakları ve onun akabinde meydana gelen Rusya Ukrayna arasındaki savaştaki bu maliyetlerin de yükselmesi özellikle enerji ve petrol fiyatlarındaki yükselmelerle beraber tüm dünyanın aslında bir kriz içerisine girmiş olduğunu hep beraber yaşadık gördük. Ama inşallah bu konjektürel durumdan cumhurbaşkanımızın riyasetinde AK Partimizle beraber yol alacağız ve çıkacağız ve hep beraber inşallah daha müreffeh bir ülke olarak yolumuza devam edeceğiz."ifadelerini kullandı.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin de, 2023'e giderken de 2002'den bu yana olduğu gibi birtakım zorlukların olacağına dikkati çekerek, "Olmaya da devam edecektir. Ama bizler gönlümüz davamız uğruna bu yolda ne kadar engeller çıkarsa çıksın, hiçbir engelde yılmadan, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. Dünyanın gıpta ile baktığı liderin arkasında durmak bu teşkilat mensuplarına şereftir, onurdur, Tayyip Erdoğan deyince akla Türkiye İslam coğrafyası gelmektedir."diye konuştu.

Konuşmaların ardından Samancı ve Akış, partililerle bayramlaşıp ilçe konularıyla ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Ak, Parti, Teşkilatı'nda, Bayramlaşma,
Yorumlar
Haber Yazılımı