Haber Detayı
13 Mayıs 2018 - Pazar 13:54 Bu haber 6394 kez okundu
 
Beyşehir'de Şükür Duası
BEYŞEHİR - Beyşehir'de bir haftadır aralıklarla devam eden yağışların ardından çiftçiler şükür duası yaptı.
Yaşam Haberi
Beyşehir'de Şükür Duası

BEYŞEHİR - İlçeye bağlı Üçpınar Mahallesi’ndeki şükür duası programı, Beyşehir Belediyesi tarafından yerleşim merkezinde yaptırılan çok amaçlı spor sahasının tel örgüler içerisinde gerçekleştirildi. Saha içerisinde yağış ihtimaline karşın gölgelikler de yerleştirildi.

        Erkekler açık havada spor sahasının zeminine serilen kilimler üzerinde, kadınlar ise sahanın dışında ellerini semaya kaldırarak bölgede düşen yağışların mahsullerine bolluk ve bereket getirmesi için dua etti.

      Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da katıldığı dua programının ardından yörede yaşayan çiftçiler ve üreticiler ile mahalle sakinlerine bereketli bir mahsul sezonu temennisinde bulundu.  Özaltun, “Allah’ımıza bölgemize verdiği rahmet için dualar ediyoruz. Üçpınar mahallemizde de Rabbimizin bereketi için şükür duasına katıldık. Allah’ım bereketini artırsın inşallah. Bölgemizde bir süredir etkili olan yağışların devamını  diliyoruz. İlçemizde, bir süre önce çiftçilerimiz, üreticilerimiz yağmur duası için biraraya gelirken, şimdi ise çok şükür gelen yağmurların ardından bu programları şükür duası haline dönüştürüyor. Bu vesile ile mahallemizde çiftçilerimizle biraraya geldik” dedi.

Programın ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Şükür, Duası,
Yorumlar
Haber Yazılımı