Haber Detayı
06 Aralık 2021 - Pazartesi 10:40 Bu haber 7060 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi araç filosuna yeni takviyeler
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, araç filosunu yeni takviye araçlarla daha da güçlendirdi.
Güncel Haberi
Beyşehir Belediyesi araç filosuna yeni takviyeler

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, araç filosunu yeni takviye araçlarla daha da güçlendirdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Anıt meydanında düzenlenen araçların tanıtım programında, kurum bünyesine 1 greyder, 1 kazıcı yükleyici, 1 yükleyici aracın daha kazandırıldığını belirterek, geçen yıl da araç filosuna 2 greyder, 2 kazıcı yükleyici ve 1 silindir takviye ettiklerini hatırlattı.

Takviye edilen iş makineleri ile araç filosunun oldukça güçlü hale geldiğine dikkati çeken Bayındır, yeni takviyelerin de yolda olduğuna vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"Ayrıca; 4 adet kırkayak kamyonun da (resmiyet işlemleri tamamlanmış olup) 2022 yılının ilk aylarında tarafımıza teslimi yapılacaktır.

Tüm bu araçlar (teslimatı yapılacak olan 4 adet kırkayak kamyon dahil) geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Belediyemizin kendi bütçesiden ve ödemesi peşin olarak alınmıştır.

Ayrıca önümüzdeki aylarda araç filomuza yeni iş makinası kazandırımlarımız devam edecektir.

Bu bağlamda görüşmelerini sürdürdüğümüz çalışmalarımız devam etmekte olup bu vesileyle bunun da şimdiden müjdesini vermek istiyorum."

Başkan Bayındır, Beyşehir Belediyesi araç filosunun daha da güçlü hale gelmesindeki başarı ve gururun her daim ve her fırsatta dile getirdiği Beyşehir Birliği'nin eseri olduğunu da ifade ederek, "Beyşehir'imize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi, araç, filosuna, yeni, takviyeler,
Yorumlar
Haber Yazılımı