Haber Detayı
10 Şubat 2020 - Pazartesi 11:21 Bu haber 4175 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi, buzlanmaya karşı okullarda tuzlama çalışması yaptı
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan tüm okullarda gece saatlerinde tuzlama çalışması yaptı.
Yaşam Haberi
Beyşehir Belediyesi, buzlanmaya karşı okullarda tuzlama çalışması yaptı

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan tüm okullarda gece saatlerinde tuzlama çalışması yaptı.

Beyşehir Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri akşam saatlerinde merkezde bulunan tüm okullarda aşırı don olaylarının önüne geçmek için tuzlama çalışması yaptı. Ekipler okul girişlerinde, bahçelerinde, merdivenlerinde ve eğimli bölgelerde öğrencilerin kayıp düşmemesi ve herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için yoğun mesai harcadı.
Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise ilçe merkezde tüm caddelerde tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Hafta başı olması dolayısıyla ilçede tuzlama seferberliği başlatıldığını ifade ederek şu açıklamalarda bulundu.
Başkan Bayındır, “Beyşehir’imizde tüm bölgeler de tuzlama çalışmaları devam ediyor. Çalışmalara ek olarak gündüz ve gece tuzlama ekipleri oluşturduk. Bu yönde vatandaşlarımızın herhangi bir tehlike yaşamaması için tüm bölgelerde tuzlama çalışmalarımız hız kazandı. Özellikle hafta başı sabahın erken saatlerinde aşırı don olayına karşı vatandaşlarımız işlerinden, öğrencilerimiz ise okullarından kalmasın, herhangi bir düşme tehlikesi, kaza tehlikesi olmasın diyerek gece gündüz bu çalışmalara devam ediyoruz. İlçemizde vatandaşımızın en ufak bir sıkıntı çekmesini istemeyiz. Bizler hizmet için geldik hizmet etmeye de devam edeceğiz. Çalışmaları sürdüren tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum, kolaylıklar diliyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi,, buzlanmaya, karşı, okullarda, tuzlama, çalışması, yaptı,
Yorumlar
Haber Yazılımı