Haber Detayı
12 Şubat 2020 - Çarşamba 12:39 Bu haber 4681 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi iş arayanlara umut oldu
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezinde Beyşehirli vatandaşlara yönelik iş başvurusu ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Ekonomi Haberi
Beyşehir Belediyesi iş arayanlara umut oldu

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezinde Beyşehirli vatandaşlara yönelik iş başvurusu ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezinde yapılan toplantıda Corendon Hotels Resorts ve Beyşehir Belediyesi işbirliği ile Antalya- Kundu, Antalya-Kemer, Muğla-Bodrum ve İzmir-Çeşme bölgelerinde bulunan oteller için istihdama yönelik toplantı yapıldı. Yapılan toplantıda, komi, garson, bulaşıkçı, oda temizlik görevlisi, meydancı pozisyonlarında, çalışmak üzere personel başvuruları yapıldı.

Ülke olarak üretim politikalarını hızlandırıp, birlikte üreten millete doğru gidilmesinin gerektiğini belirten Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, şu açıklamalarda bulundu: “Köylüyü hayvancılık ve tarıma şehirde yaşayanları sanayi ve endüstriye Beyşehir gibi turizm de doğa cenneti bu harika yerde turizm alanında yetiştirmek biz yönetenlerin boynunun borcu olduğunu biliyorum. Üretmekten yana politikalarımızı hızlandırmalı, birlikte üreten millete doğru gitmeliyiz. Yeni yetişen neslimizin önünü açmak, yolunu açmak biz büyüklerin boynunun borcudur. Bu maksatla böyle bir organizasyon yapıyoruz. Bu bölgenin güvenlik mezunu, turizm mezunu bu şehrin bu toprağın yetişmiş insanlarını Akdeniz’de otellerde yetişme üzere seminerler yapmak üzere buğun burada müracaatlar alınıyor. Şunu düşünüyoruz bu topraklarda hiç boş insan kalmasın, bu toprakta işsiz insan kalmasın” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi, iş, arayanlara, umut, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı