Haber Detayı
29 Nisan 2018 - Pazar 17:11 Bu haber 7763 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi’nden Çok Amaçlı Spor Sahası
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi’nin eğitim ve sportif yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. Bir okul bahçesinde çevre düzenleme çalışmaları ile birlikte yapımı kısa süre içerisinde tamamlanan çok amaçlı spor sahası, öğrencilere mangal keyfi imkanı da yaşatılarak büyük bir coşku içerisinde gerçekleşen törenle açıldı.
Güncel Haberi
Beyşehir Belediyesi’nden Çok Amaçlı Spor Sahası

BEYŞEHİR - İhsan Kabadayı İlk ve Ortaokulu’nun bahçesinde yapımı 15 günde bitirilen çok amaçlı spor sahası, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu’nun da katıldığı açılış töreninin ardından öğrencilerin hizmetine sunuldu.

       Okul bahçesinde, Beyşehir Belediyesi tarafından  yaptırılan çok amaçlı spor sahasının yanısıra, yürütülen  çevre düzenleme ve sıcak asfalt çalışmaları da tamamlandı. Çehresi tamamen değişen alana öğrencilerden ve okul idarecilerinden gelen talep üzerine kamelyalar da yerleştirildi.

      Çalışmaların tamamlanmasının ardından okulda öğrenim gören öğrencilerin  futbol, basketbol ve voleybol oynayabilecekleri EPDM zemine sahip, çok amaçlı sahanın açılışı, şişme oyun parkının da kurulduğu okul bahçesi alanında büyük bir coşku içerisinde  gerçekleştirildi.

       Açılış töreninde kürsüye gelen Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 15 gün önce gerçekleşen okul ziyaretini hatırlattı. Bu ziyarette, okuldaki öğrencilerden gelen talepler üzerine birtakım sözler verdiğini vurgulayan Özaltun, “Okul bahçenizin sıcak asfaltını yapacağız, çok amaçlı spor sahasını yapacağız, kamelyalar getireceğiz, demiştik. Üstüne ekstra da bugün şişme oyun parkı geldi okulunuza. Ve bir de mangal partisi sözümüz vardı. İşte bugün, o gün verdiğimiz bütün sözleri 15 gün içerisinde yerine getirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.”diye konuştu.

       Beyşehir’in 67 mahallesinde gerek camilerde, gerek okullarda ve her alanda tıpkı yağmur bereketi gibi bu günlerde hizmet bereketi yaşandığını dile getiren Özaltun, “Allah’a şükürler olsun ki, bu hizmet bereketinde bizlere destek veren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanımız ve Konya Milletvekilimiz Mehmet Babaoğlu Bey’e, tüm Konya milletvekillerimize, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, kısacası emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ediyoruz. Hizmet ederken hiçbir şekilde ayrımcılık yapmıyoruz,bizden talepler ne ise, eksikler, ihtiyaçlar neyse ona göre hizmetlerimizi her alanda yapmanın gayretini gösteriyoruz. Buradaki yaptıklarımız da tamamen öğrenci kardeşlerimizin istekleri çerçevesinde oluyor. Siz yeter ki, isteyin ekip burada, milletvekiliyle, belediye başkanıyla, ilçe başkanıyla, muhtarıyla, Allah’ın izniyle yapmaya devam edeceğiz. Beyşehir’imize hizmetlerimiz bundan sonra da artarak devam edecek. Burada çalışmada emek veren tüm çalışanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

BABAOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER: “GÜLÜN, OYNAYIN AMA KENDİZİNİ İYİ YETİŞTİRİN”

      AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ise, konuşmasında, kendi yaşadığı çocukluk ve okul günlerinden örnekler verdi. “Gerçekten güzel şeyler bunlar, biz bunları göremezdik, çamurda yetiştik, okuduk. Ama zor şartlarda okuduk. Her köyden birkaç kişi, 3-5 kişi böyle tırmalayarak bugünlere gelmeye çalıştık. Hakikaten imkanlarımız fazla”diye konuşan Babaoğlu, öğrencilere kendilerini iyi yetiştirmeleri ile ilgili bazı tavsiyelerde de bulunarak şöyle devam etti: “Beyşehir Türkiye’nin en güzel ilçelerinden  bir tanesi, en iyi hizmetlere layık, belediyemizle, kaymakamlığımızla, yerel tüm  kurumlarla, kişilerimizle işbirliği  içerisinde, kardeşane olarak Beyşehir’e  hizmet etmeye çalışıyoruz. Beyşehir ve civarındaki başarımız çok yüksektir biliyorsunuz,öğrencilerimizin  eğitim kalitesi  yüksektir Beyşehir’de.  Açık öğretim sınavları dahil, ÖSYM sınavları dahil, devletin yaptığı sınavların  yapılması ile ilgili de biliyorsunuz çalıştık bunu da başardık. Bu sınavlar artık siz Konya’ya, merkeze gitmeden burada yapılıyor. Gece gündüz demeden sevgili genç kardeşlerimiz sizler için çalışıyoruz,  sizler bizim geleceğimizsiniz. Hocalarımız, öğretmenlerimiz sizin için çalışıyor. Biliyorsunuz ders kitaplarından tutun, bütün altyapı, üst yapı imkanlarına kadar  hükümetimiz, devletimiz sizler için çalışıyor. Size düşen ise bol çalışıp hakikaten kendinizi çok güçlü bireyler olarak yetiştirmeniz.  Bir üniversite hocası, akademisyen olarak  ve bu bölgenin çocuğu olarak  benim  size en önemli  tavsiyem;  kendinizi iyi yetiştirin, iyi yetiştirirseniz toplumda farkındalık oluşturursunuz ve bu topluma, bu ülkeye sizin verecekleriniz var, katkı yapacaklarınız var. Oynayın, telefonla oynayın, bilgisayarla oynayın, ne oynarsanız oynayın  ama kendinizi yetiştirmeye, derse, arı gibi petekleri doldurmaya mutlaka vakit bulun. Bakın bu çok önemli, sosyal medya, facebook, twitter bu tür  şeyler, özellikle  bu bilgisayar oyunları vaktinizi alıyor,  tamam ona da zaman ayıralım ama derse de, kendinizi farklı alanlarda yetiştirmeye de, kitap okumaya da zaman ayıralım. Bunu ayırmazsak tek yönlü yetişiriz, bu çok önemli. Gülün oynayın,  ne güzel imkanlarınız var, Allah yolunuzu açık etsin, hepinizi seviyoruz. Anne ve babalarınıza da selam gönderin inşallah hayırlı olsun.”

     Konuşmaların ardından Okul Müdürü Muddalip Göçgen ve Hacıakif Mahallesi Muhtarı Metin Metli tarafından Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ile AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu’na birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Daha sonra kurdela kesimi yaparak açılışı gerçekleştiren AK Parti Konya Milletvekili Babaoğlu,  Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, beraberindekilerle birlikte spor sahasını gezerek penaltı atışları gerçekleştirdi.

Açılış programının sonunda katılımcılara ve öğrencilere mangalda pişen sucuk ikram edildi, öğrenciler okul bahçesine kurulan şişme oyun parkında ise doyasıya eğlenmenin keyfini yaşadı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi’nden, Çok, Amaçlı, Spor, Sahası,
Yorumlar
Haber Yazılımı