Haber Detayı
02 Kasım 2020 - Pazartesi 13:36 Bu haber 4699 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi'nden yeni çöp konteyneri
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine 275 adet galvanizli çöp konteyneri kazandırdı.
Ekonomi Haberi
Beyşehir Belediyesi'nden yeni çöp konteyneri

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine 275 adet galvanizli çöp konteyneri kazandırdı.

Temizlik İşleri Müdürlüğünün ilçenin dört bir tarafında gece gündüz devam eden temizlik hizmetlerinin daha hızlı ve akıcı olması adına eksik olan merkez ve dış mahallelere dağıtılmak üzere 150 adet 770 litrelik, 125 adette 400 litrelik galvanizli çöp konteyneri alımı gerçekleştirdi.

Dinimizin temel kaideleri arasında yer alan ve temizliğin, önemini vurgulayan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, ‘Temizlik İmandandır’ anlayışı bizim esas aldığımız bir düsturdur” ifadelerini kullandı.

Başkan Bayındır, "Temizlik hizmetlerinde örnek alınan hizmetlerimizin kalitesini ve verimliliğini daha iyi bir noktaya ulaştırmak için Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün envanterine 275 adet modern ve dayanıklı galvanizli çöp konteynırları dâhil ettik. Beyşehir Belediyesi olarak, insan ve toplum sağlığını, hizmet anlayışımızda ilk sıralara taşıdık. Sağlıklı hayat koşullarının olmadığı, cadde ve sokakların temizlenmediği, çöplerin alınmadığı bir kent veya ilçede yapılan yatırımların hiçbir anlamı ve kıymeti olmaz. Bu kapsamda tüm yatırım ve hizmetlerimizin temelinde; temizlik, sağlık ve eğitim vardır. Hep birlikte şehrimizin tüm eksikliklerini gidermeye ve vatandaşlarımıza daha kaliteli yaşam alanları oluşturmak için gayret edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi'nden, yeni, çöp, konteyneri,
Yorumlar
Haber Yazılımı