Haber Detayı
14 Şubat 2017 - Salı 11:01 Bu haber 11310 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi’nin Acı Kaybı
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi personellerinden Ayşe Akış Bakırcı’nın ani vefatı, kurum bünyesinde birlikte çalıştığı mesai arkadaşları arasında da büyük üzüntü yarattı.
Yaşam Haberi
Beyşehir Belediyesi’nin Acı Kaybı

47 yaşında yaşamını yitiren evli ve 2 çocuk annesi Bakırcı, Merkez Çarşı Camisi’nde kılınan cenaze namazını müteakip Beyşehir Kabristanı’nda dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Beyşehir Belediyesi’nde 1992 yılında katip olarak çalışmaya başlayan Bakırcı, uzun yıllar Yazı İşleri Müdürlüğü biriminde  mesai yaparken, son olarak Mali İşler Müdürlüğü’ne bağlı Çevre Temizlik Şefi olarak görev yapıyordu.

EBEDİYETE İNTİKAL EDEN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA DUA…

Kısa aralıklarla 2 değerli çalışanını birden kaybeden Beyşehir Belediyesi’nde Kasım ayında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Seddar Akgül ile önceki gün vefat eden Ayşe Akış Bakırcı için görev yaptığı Belediye hizmet binasında anma programı düzenlendi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu ile Belediye çalışanlarının katıldığı programda ebediyete intikal eden 2 belediye çalışanı için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar yapıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı konuşmada, Beyşehir Belediyesi olarak son 3 ay içerisinde iki değerli personelini birden kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Özaltun, insanlar için ölümün ne zaman geleceğinin belli olmadığını, önemli olanın ölüme her an hazır olabilmek olduğunu dile getirirken, “İnşallah hep birlikte ölüme giderken dahi ibadetli, imanlı bir şekilde gitmeyi Allah’ım hepimize nasip etsin diyorum. Bu vesile ile her iki kardeşimizi de rahmetle anıyorum. Ailelerinin acısını yürekten paylaşıyoruz. Mekanları cennet olsun inşallah.” diye konuştu.

İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu da ebediyete intikal eden Belediye çalışanları için rahmet dileğinde bulundu.

MESAİ ARKADAŞLARI ÇALIŞMA MASASINA GÜL BIRAKTI

Mesai arkadaşları yapılan dua ve konuşmaların ardından haftanın ilk mesai gününde ani ölümü nedeniyle aralarında olamayan ve  görev masası  boş kalan Bakırcı’nın çalışma masasının üzerine birer gül bıraktı.

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi’nin, Acı, Kaybı,
Yorumlar
Haber Yazılımı