Haber Detayı
14 Şubat 2017 - Salı 10:59 Bu haber 8994 kez okundu
 
Beyşehir HEM’den Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, uzun yıllar eğitimcilik ve idarecilik görevlerinde bulunan, Beyşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü iken 4,5 yıl önce Antalya’nın Korkuteli ilçesine atanan Ahmet Kocagöz, Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı oldu.
Güncel Haberi
Beyşehir HEM’den Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına

BEYŞEHİR - Korkuteli'de 4.5 yıldır İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Ahmet Kocagöz,  Antalya il milli eğitim müdür yardımcılığı görevine atandı. Öğretmenevi'nde düzenlenen programda okul müdürleriyle vedalaşan Kocagöz, müdürlere çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Ahmet Kocagöz, "İlçedeki tüm okul müdürleri, öğretmenlerimiz uyumlu çalışma içinde olduk. Eğitimde birlikte verimli ve başarılı çalışmalarımız oldu. Bugün itibariyle yaklaşık 4 yıl önce başladığımız İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimiz sona erdi. Artık bundan sonra Antalya il milli eğitim müdür yardımcısı olarak görevlendirildim. Bu makamlar takdir makamlarıdır. Şerefle yürüttüğümüz görev içerisinde elimizden geldiği kadar vatanımıza ve memleketimize hizmet etmeye çalıştık. Bu süre zarfında, ilçede hayırseverlerle birlikte okullar yaptırarak eğitime kazandırdık. Sürçü lisan ettiysek affola. Hata yaptıysak affola. Bunu bilerek ve isteyerek yapmadık. İyiyi ve güzeli yapmak için çaba sarf ettik. Gidip orada da bize verilen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan, Ahmet Kocagöz'e tablo hediye etti.

BGRT ailesi olarak hemşehrimize yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beyşehir, HEM’den, Antalya, İl, Milli, Eğitim, Müdür, Yardımcılığına,
Yorumlar
Haber Yazılımı