Haber Detayı
18 Eylül 2020 - Cuma 18:28 Bu haber 4563 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi resmi internet sitesi yenilendi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, rutin çalışmalarını ve projelerini bir bir hayata geçirirken belediye ile vatandaş arasındaki köprülerden biri olan kurumsal web sitesini de yeniledi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir Belediyesi resmi internet sitesi yenilendi

BEYŞEHİR -Beyşehir Belediyesi, rutin çalışmalarını ve projelerini bir bir hayata geçirirken belediye ile vatandaş arasındaki köprülerden biri olan kurumsal web sitesini de yeniledi.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın talimatlarıyla hazırlanan beysehir.bel.tr sitesi, okurlarının karşısına yeni tasarımı ve yazılım altyapısı ile çıkarak, en büyük öncelik kullanıcıları erişmek istedikleri hizmetlere en kısa sürede ulaştırmak oldu.

Beyşehir Belediyesi Bilgi İşlem merkezinden yapılan açıklamada, “Vatandaşların Beyşehir Belediyesi'nin sunduğu hizmetlere en kolay yoldan erişebilmelerini sağlayacak menü ve navigasyon yapıları oluşturularak, esnek tasarım modelinin uygulandığı yeni beysehir.bel.tr cep telefonundan tablete, dizüstü bilgisayardan masaüstü bilgisayara kadar tüm cihazlarla uyumlu çalışıyor. Şehrimizin tanıtımında tarihinden kültürüne kadar hemen hemen bütün içeriklerin bulunduğu yeni bir tasarım ile vatandaşların hizmetine sunuldu.

Öte yandan, yenilenen beysehir.bel.tr, esnek yazılım altyapısı ile esnek yazılım altyapısına anında entegre edilerek Vatandaşların daha çok hizmet alabilmesini sağlayacak yeni

e-Belediye uygulamaları hayata geçirildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi, resmi, internet, sitesi, yenilendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı