Haber Detayı
26 Temmuz 2018 - Perşembe 17:31 Bu haber 11237 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesinin Ücretsiz Kültür Turları
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, festival günlerinde Beyşehir’e gelen ziyaretçilerine yönelik olarak ücretsiz kültür gezisi programları düzenleyecek.
Eğitim-Kültür Haberi
 Beyşehir Belediyesinin Ücretsiz Kültür Turları

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada,  Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Göl Festivali hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.

        Beyşehir’in bir yandan festivale hazırlanırken, diğer yandan da 10 gün sürecek festival günlerinde ilçeyi ziyaret edecek yerli ve yabancı konukların unutulmadığını belirten Özaltun, “İlçemizde yaşayan ve festivali yakından takip edecek vatandaşlarımızın da katılabileceği düzenleyeceğimiz kültür turlarıyla ilçemize misafir olarak gelen gurbetçilerimizi, konuklarımızı yöremizin tarihi mekanları, kültürel değerleri ve doğal güzellikleriyle buluşturmak istiyoruz. Amacımız, onlara ilçemizi ve yöremizi tüm kültür ve tarihi değerleriyle daha yakından tanıtabilmek. Bu anlamda, festival günlerinde talebe de bağlı olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz görevlilerine rezervasyon yaptırmak kaydıyla ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz kültür turuna dileyen herkes katılabilecek.

         Kültür gezisi kapsamındaki adreslerimiz Yeşildağ Leylekler Vadisi, Beyşehir Gölü adaları, Beyşehir Gölü Sündüs Seyir Noktası, Üç adalar Seyir Tepesi, Kurucuova, Gölyaka, Kızkalesi Seyir, Kızıl Kilise Kamp Alanı, Mada Adası izlenmesi, Fele Pınarı, Sonsuz Şükran Köyü, Eflatunpınar Hitit Anıtı ve Fasıllar Anıtı bölgeleridir. Otobüslerimizin hareket noktası ise festival alanı girişidir. Daha detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşlarımız 0544 2012515 numaralı telefona müracaat edebilir.”dedi.

       Başkan Özaltun, yarın başlayacak olan 11.Uluslararası Beyşehir Göl Festivali’ne herkesi davet etti.

        Öte yandan, festival kapsamında sahne alıp konser verecek ses sanatçısı, topluluk ve isimler ise şöyle: Uğur Işılak, Ahmet Şafak, Hüseyin Kağıt, Mümin Sarıkaya, Hasan Karadaş, Grup İmera, Doğukan Alsay, Berkay&Mustafa.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: , Beyşehir, Belediyesinin, Ücretsiz, Kültür, Turları,
Yorumlar
Haber Yazılımı