Haber Detayı
10 Ekim 2017 - Salı 09:41 Bu haber 6177 kez okundu
 
Beyşehir Belediyespor, Sezona 3 Puanla Başladı
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı, yeni sezona 3 puanla başlayarak “merhaba” dedi.
Spor Haberi
Beyşehir Belediyespor, Sezona 3 Puanla Başladı

BEYŞEHİR - Konya Amatör Küme Süper Grup’ta yeni sezon müsabakaları dün  oynanan 5 müsabaka ile başladı.

       Süper Grup takımlarından Beyşehir Belyediyespor Futbol Takımı,  ligin ilk karşılaşmasında Seydişehir deplasmanında  rakibi Seydişehir Belediyespor’la puan mücadelesi verdi.

Kalesinde 40.dakikada gördüğü golle maçın ilk yarısını rakibi karşısında 1-0 mağlup durumda kapatan Beyşehir Belediyespor, ikinci yarıda peşpeşe bulduğu 3 golle müsabakadan 3 puanla ayrılmasını bildi. Müsabakada mavi-beyazlılara golleri 49.dakikada Vedat, 55.dakikada Oğuzhan ve 60.dakikada Alper kazandırdı. Beyşehir Belediyespor deplasmandan elde ettiği 3 puanla ligin ilk haftasını da lider olarak tamamladı.

        Beyşehir Belediyespor antrenörü Özcan Sert, müsabakadan sonra yaptığı değerlendirmede, zor bir deplasmandan galibiyet çıkararak ilk haftanın grupta beyi olmayı başardıklarını söyledi. Evsahibi ekibin kendi sahasında iyi oynayan, kolay kolay kaybetmeyen ve dar saha avantajını iyi kullanan bir rakip olduğunu vurgulayan Sert, 40.dakikada frıkikten yedikleri golle maçın ilk devresini 1-0 mağlup durumda tamamlamalarına rağmen, ikinci yarıda yaptıkları oyuncu değişiklikleri ile peş peşe buldukları goller neticesinde sonucu lehlerine çevirmeye başardıklarını kaydetti. Sert, Seydişehir deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan Beyşehirli taraftarlar ile Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve kulüp yöneticilerine  takıma verdikleri destek ve katkılardan ötürü de teşekkür ederek, “Beyşehir Belediyespor olarak bu sezon Süper Grup’ta hedefimiz üst sıraları zorlamak. Deplasman galibiyeti ile lige iyi bir başlangıç yaptık.İnşallah bunun devamını getirmek istiyoruz” dedi.

       Süper Grup’ta  oynanan diğer müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle:

       Ç.Çumra Belediyespor 4 - Altınekin 3, Y. Emirgazi Belediye 2 - Selçukspor 1, Selçuklu Belediye 2 - S.Kadınanı Belediye 2, Karapınar Belediyespor 1 - Ilgın Belediyespor 0.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyespor,, Sezona, 3, Puanla, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı