Haber Detayı
12 Eylül 2017 - Salı 18:21 Bu haber 29748 kez okundu
 
Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Turfand, Göreve Başladı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de görev yapan basın mensupları, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başlayan Mehmet Arif Turfand'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Güncel Haberi
Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Turfand, Göreve Başladı

BEYŞEHİR - Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Buğra Türker’in yerine Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı olarak tayin edilen Midyat Cumhuriyet Savcısı Mehmet Arif Turfand yeni görevine başladı.

        İlk Cumhuriyet Başsavcılığı görevini Beyşehir’de yapacak olan Mehmet Arif Turfand, Beyşehir güzel bir ilçe devletimizin bize tevdi ettiği bu kutsal, onurlu ve önemli görevi layıkıyla yerine getirmek için çok büyük gayret sarf edeceğiz inşallah. Bu görevin sorumluluğunun bilincinde olarak öncelikle adaletin sağlanması için tüm hakim, savcı ve diğer adliye personeli çalışanlarımızla birlikte vazifemizi yerine getirmeye çalışacağız. Asıl ve önemli olan milletimize, devletimize hizmet edip adaleti en iyi şekilde tesis etmeye çalışarak yargıya olan güveni en üst seviyeye çıkarmaktır.  Yeni adliye binamızın hizmete girmesi ile de Beyşehir’de adaleti en üst seviyeye çıkararak halkımıza hizmet etmeye çalışacağız” dedi.

Mehmet Arif Turfand Kimdir?

      2009 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 2011-2013 yıllarında Van merkezde stajyer olarak göreve başlayan Turfand, 2013-2016 yıllarında Çanakkale merkezde, 2016-2017 yıllarında da Midyat Cumhuriyet savcılığı görevlerinde bulundu. Turfand; 1 Eylül 2017 tarihinde Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başladı. İki yııllık evli olan Turfand 1986 Hakkari Yüksekova doğumlu.
       Bizlerde Başsavcı Mehmet Arif Turfand’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Cumhuriyet, Başsavcısı, Turfand,, Göreve, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı