Haber Detayı
07 Temmuz 2017 - Cuma 16:45 Bu haber 6547 kez okundu
 
Beyşehir’de 07.07.2017’de nikah bereketi
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, yılın en özel tarihi kabul edilen 07.07.2017 günü, mutluluğa “evet” demek isteyen 12 çift, nikahlarını Beyşehir Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde kıydırdı.
Yaşam Haberi
Beyşehir’de 07.07.2017’de nikah  bereketi

BEYŞEHİR - İlçede evlilik hazırlığı yapan çiftler, evlenmek için ay, gün ve yılı 7 rakamından oluşan 07.07.2017 tarihini tercih etti.

ÖZEL GÜNDE ÇİFTLER SIRAYA GİRDİ

 Beyşehir’de, 14 Şubat gibi özel günlerin yanısıra, ardışık, kafiyeli veya aynı rakamlardan oluşan tarihlerde nikah talepleri her yıl olduğu gibi bu yıl da artış gösterdi.  Yaşamlarının dönüm noktası olan nikah tarihlerine bir anlam katarak bu günü unutulmaz bir tarih olarak seçen 12 çift, nikah için sıraya girdi. 

Her yıl sadece bir kez denk gelen bu özel tarihi kaçırmak istemeyen çiftler, Beyşehir Belediyesi’ndeki nikah salonunda mutluluğa “evet” diyerek yaşamlarını birleştirdi.

İLK NİKAHI BAŞKAN ÖZALTUN KIYDI

Özel güne özel kıyılan nikahlardan ilkini Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun kıydı. Özge Atıcı ve Emre Aydın çiftinin nikahını, şahitlerin de huzurunda kıyan  Başkan Özaltun, genç çifte evlilik cüzdanlarını verirken sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde geçecek  ömür boyu mutluluklar diledi. Özaltun, “İnşallah evliliğiniz bereketli, bol kazançlı olsun,  evlilik yaşamınızda olursa küçük sorunları büyütmeden, karşılıklı istişare ederek çözmeniz en büyük dileğimiz. Ömrünüz uzun, evliliğiniz daim olsun” diye konuştu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, 07.07.2017’de, nikah, , bereketi,
Yorumlar
Haber Yazılımı