Haber Detayı
10 Ekim 2022 - Pazartesi 15:17 Bu haber 21063 kez okundu
 
Beyşehir'de Apartmanın 4’üncü Katından Atlayan Genç Kadın Ağır Yaralandı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, bir apartmanın 4’üncü kat penceresinden aşağıya atladıktan sonra bir otomobilin arka camının üzerine düşen genç kadın ağır yaralandı.
Güncel Haberi
Beyşehir'de Apartmanın 4’üncü Katından Atlayan Genç Kadın  Ağır Yaralandı

BEYŞEHİR - Edinilen bilgiye göre, olay sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Dalyan Mahallesi’nde bulunan 4 katlı bir apartmanda meydana geldi.

Polis merkezine gelen “darp edilen bir genç kadın zorla bir araca bindirmeye çalışıyorlar” şeklinde yapılan bir ihbar üzerine harekete geçen ekipler, verilen adrese gitti.

Polis ekipleri, 4 katlı apartmanın 4’üncü kat penceresinden ağlayarak kendisini aşağıya atacağını söyleyen genç kadın görünce, durumu merkeze bildirerek itfaiye ve ambulans talebinde bulundu.

Genç kadını ikna etmeye yönelik çabalar sürerken “gelmeyin, atlarım” sözü üzerine polis ekipleri sokaktan görüş mesafesinde uzaklaşırken, ardından pencereden aşağıya sarkan genç kadın kendini bir anda aşağıya bıraktı.

Tutunduğu pencere pervazından yorulunca ellerini bırakan genç kadın, aşağıdaki katlarda bulunan pencere pervazına çarptıktan sonra sokak üzerinde park halinde bulunan bir otomobilin arka camının üzerine düştü.

Ağır yaralanan genç kadın, adrese gelen 112 sağlık ekiplerinin aldığı ambulans içerisinde yaptığı ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Genç kadın, acil servisteki müdahalenin ardından vücudunda bulunan kırıklar sebebiyle hayati tehlikesi bulunması sebebiyle Konya’ya nakledildi.

İhbar üzerine adrese çağrılan itfaiye ekipleri olay yerinden ayrılırken, olay yeri inceleme ekipleri araçta ve sonradan savcılığın izni üzerine adrese çağrılan bir çilingirin kapıyı açmasının ardından genç kızın kaldığı ikametinde inceleme yaptı.

Görgü tanığı olan komşularının verdiği ifade doğrultusunda, biri bayan 2 kişi ifadesi alınmak üzere ekiplerce karakola götürüldü.

Görgü tanıkları, 21 yaşındaki öğrenci olduğunu belirttikleri S.Ç. ile bazı kişiler arasında olayın öncesinde tartışma yaşandığını ve genç kadın darp edildiğini gördüklerini ardından olayın meydana geldiğini, kendisini ise tanımadıklarını polise anlattı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Apartmanın, 4’üncü, Katından, Atlayan, Genç, Kadın, , Ağır, Yaralandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı