Haber Detayı
24 Ağustos 2017 - Perşembe 08:36 Bu haber 5339 kez okundu
 
Beyşehir'de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, ilçeye bağlı 67 mahallenin her köşesine hizmet ulaştırmaya devam ediyor.
Güncel Haberi
Beyşehir'de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler aciliyet sırasına göre belirlenen program dahilinde cadde ve sokaklardaki bakım, onarım, asfalt yama ve serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ilçeyi çağdaş ve modern bir yapıya kavuşturmak için yoğun bir çalışma temposu sürdürdüklerini belirterek; “Beyşehir Musalla mezarlığının etrafı tamamen asfaltla kaplama yapıldı. Mezarlığın içi Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte asfaltlama yapıldı. Yenidoğan mahallesinde bulunan organize hayvancılık bölgesinde asfaltlama çalışmaları devam ediyor, Akçabelen, Gündoğdu ve Karabayat  mahallelerinde parke çalışması devam ediyor.  Kültür Park güzelleştirme çalışmaları da Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalarla devam ediyor.” denildi.

Çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun; “Halkımızın hayatını kolaylaştırmak ve her geçen gün büyüyen ilçemizin ihtiyaçlarına karşılamak için hizmet üretmeye devam ediyoruz. Şehrimizin birçok noktasında asfaltlama çalışmaları yürütüyoruz, yenilenen yollarımız daha modern, ulaşım daha güvenli hale geliyor. İnşallah bu yıl içerisinde, ilçe tarihi için rekor düzeyde asfaltlama yapacağız. Hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizin desteği ile görev süremiz içerisinde tüm mahallelerimizin sokak ve caddelerini asfalt ve parke taşıyla kaplayarak daha konforlu hale getireceğiz.” Dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Asfalt, Çalışmaları, Devam, Ediyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı