Haber Detayı
25 Ağustos 2017 - Cuma 09:26 Bu haber 5674 kez okundu
 
Beyşehir'de Okul Müdürlerine Yeni Müfredat Anlatıldı
BEYŞEHİR - Beyşehir’de okul-kurum müdürleri ile yenilenen müfredat ve 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı hazırlıkları hakkında toplantı yapıldı.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir'de Okul Müdürlerine Yeni Müfredat Anlatıldı

BEYŞEHİR - İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, okul-kurum müdürleri ile Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi toplantı salonunda bir araya geldi.

       İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk’un başkanlığında yapılan toplantının ana gündemi yenilenen öğretim programlarıydı. Öğretim programlarının uygulanmasında okul müdürlerine büyük bir sorumluluk düştüğünü vurgulayan Konuk, eylül ayında formatör öğretmenlerle birlikte konuya ilişkin eğitim çalışmalarının yapılacağını söyledi. Okul müdürlerine, eylül ayında zümre öğretmenler toplantıları yapılarak sürecin iyi anlatılması gerektiğini kaydetti.  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni müfredatın başarıya ulaşmasının öğretmen ve velilerin programı kavraması ile alakalı olduğunu belirten Konuk,  Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak  Milli Eğitim Bakanlığı çalışmaları doğrultusunda eğitimlerin verileceğini söyledi.
         Yapılan toplantıda müfredat çalışmalarının sahada anlaşılır ve ulaşılır olmasının önemli olduğunu vurgulayarak bu çalışmanın Beyşehir'in eğitim öğretim kalitesini daha da arttıracağını söyledi.

       Yaz döneminde okul/kurumlardaki yapılan çalışmalar hakkında okul/kurum müdürlerinden bilgi alan Konuk, yeni eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alış-verişinde bulundu. Okul/kurum müdürlerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, Hayırlı bir eğitim öğretim döneminin geçmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Okul, Müdürlerine, Yeni, Müfredat, Anlatıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı