Haber Detayı
25 Ekim 2017 - Çarşamba 10:59 Bu haber 4933 kez okundu
 
Beyşehir’de Asfalt Çalışmasında Rekor Yıl 2017
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi tarafından yürütülen asfalt çalışmalarında 2017, rekor yıl oldu.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Asfalt Çalışmasında Rekor Yıl 2017

BEYŞEHİR - 12’si merkez, 55’i dış mahalle olmak üzere toplamda 67 mahalleye sahip olan Beyşehir ilçesinde, Belediye ekipleri tarafından yürütülen soğuk ve sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

       Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe merkezinin yanısıra dış mahallelerde yolların asfaltla kaplanmasına yönelik mesaisini sürdürdüğünü belirtti.

       Beyşehir ilçesinde, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bu yıl asfalt çalışmalarında adeta rekora imza attığını belirten Özaltun, 2017 yılının ilk 10 aylık döneminde yollarda 158 bin metrekarelik soğuk ve sıcak asfalt çalışmasının yapıldığını belirtti.

      2014 yılında yollara dökülen asfalt miktarının 33 bin 850, 2015’te 29 bin 482, 2016 yılında ise 91 bin 207 metrekare olduğunu hatırlatan Özaltun, “Son 3,5 yıllık dönemde ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen soğuk ve sıcak asfalt çalışmalarımız toplamda 312 bin metrekareye ulaştı. Beyşehir merkezde ve birçok mahallemizde yollarımızda sathi ve sıcak asfalt mesaimiz devam ediyor. Beyşehir’de yeni açılan yolların yanısıra, bozularak yeniden asfalt dökülmesi ihtiyacı görülen güzergahlarımızda da bu faaliyetler sürüyor. Yürütülen bu çalışmalarla Beyşehir’in yolları yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarılıyor. Ekiplerimizin çalışmaları, hava şartları müsaade ettiği sürece belirli bir plan dahilinde durmadan devam edecek” dedi.

       Özaltun, Beyşehir’de yol çalışmalarında kilitli parke döşenmesine yönelik çalışmaların da devam ettiğini sözlerine ekledi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Asfalt, Çalışmasında, Rekor, Yıl, 2017,
Yorumlar
Haber Yazılımı