Haber Detayı
03 Haziran 2018 - Pazar 19:14 Bu haber 6946 kez okundu
 
Beyşehir’de Dış Mahalle İftarları Sürüyor
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Huğlu Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Dış Mahalle İftarları Sürüyor

BEYŞEHİR - Özaltun, kendisine eşlik eden belediye meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı mensuplarıyla birlikte katıldığı iftar programı kapsamında geldiği Huğlu’da meydanda kurulan iftar sofrasında masaları tek tek gezerek mahalle sakinlerinin ramazan ayını kutladı. Özaltun, çocukları da uçurtma hediye ederek sevindirdi.

        Özaltun, yemekten önce mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, Huğlu Mahallesi’ne kazandırılan hizmet ve yatırımlardan bahsetti. Hizmet ve yatırımların durmadan ve hız kesmeden devam edeceğini belirten Özaltun, yerleşim merkezine bir hayırseverin katkılarıyla kazandırılacak Kültür Merkezi konusuna da değindi. Kültür Merkezi’nin yerinin düzenlenen anket çalışması sonrasında belirlendiğini anlatan Özaltun, “Kültür Merkezi’ni yapacak kişi de sizlerden birisi. Yapılmasıyla birlikte ömür boyu onun ismini de bu merkezde yaşatmış olacağız. Ayrıca, Gökçeoluk  mevkiindeki mesire alanını da önce yolunu yaparak sizlerin piknik yapabileceği bir alan haline dönüştüreceğiz. Huğlu’ya kazandırılacak atış poligonunun ihalesi ise biliyorsunuz 6 Haziran’da gerçekleştirilecek” dedi.

        Özaltun, kurum olarak Beyşehir’in 67 mahallesine birden hizmet ürettiklerini, üretmeye de devam edeceklerini vurgularken, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Beyşehir’in 67 mahallesinde çalışmalarımız devam ediyor. Ama şundan emin olun, Huğlu Mahallemizdeki yapmış olduğumuz hizmetler çok daha fazla. İnşallah hizmet ve yatırımlarımız durmadan devam edecek. Yeter ki, bu birlikteliğimiz, beraberliğimiz devam etsin. Çünkü, bizim bu meydanlarda birlikte olmamızı çekemeyenler var. Böyle beraber olmamızı istemeyen çok kişi var. Ama, bu birliktelik olduğu müddetçe inşallah amaçlarına ulaşamayacaklar. Biz birlikteyiz, beraberiz. İnşallah 24 Haziran akşamı da Huğlu’da havai fişekleri patlatarak Huğlu’muzu hep beraber aydınlatalım. Sloganımız şu; ‘yaparsa AK Parti yapar’, yapacaksa yine AK Parti yapacak. İnşallah Allah’ım bu birlikteliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin diyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Dış, Mahalle, İftarları, Sürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı