Haber Detayı
07 Ocak 2023 - Cumartesi 13:20 Bu haber 13410 kez okundu
 
Beyşehir’de Düzenlenen Mahmut Çay Voleybol Turnuvası sona erdi
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenen ve 50 gün süren Geleneksel Halka Açık Erkekler ve Bayanlar Voleybol Turnuvası sona erdi.
Spor Haberi
Beyşehir’de Düzenlenen Mahmut Çay Voleybol Turnuvası sona erdi

BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenen ve 50 gün süren Geleneksel Halka Açık Erkekler ve Bayanlar Voleybol Turnuvası sona erdi.

Bu yıl, Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yaparken yakın tarihte geçirdiği talihsiz bir trafik kazası sonucu hayata veda eden merhum Mahmut Çay anısına gerçekleştirilen turnuvada hem erkeklerde hem de bayanlarda birinci olan takım belli oldu.

Erkekler finalinde Yenidoğan’ı 3-0 sona eren setlerle mağlup eden Acet Yapı Voleybol Takımı ile bayanlar finalinde Fırtınaspor’u yenen Söz Yapı voleybol takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Final müsabakalarını izleyen AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin, yaklaşık 50 gün süren turnuvada kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederken, “Adına düzenlediğimiz rahmetli Mahmut hocamızı rahmetle minnetle yad ediyoruz. Onun ismini unutturmayacağız, unutmayacağız. Turnuvada derece elde eden, katılan tüm takımlarımızı kutluyor, tebrik ediyorum. İnşallah bu tür sosyal ve sportif aktivitelerimiz devam edecektir” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da konuşmasında, sporun bir kaynaşma vesilesi olduğuna dikkati çekerek organizasyonu düzenleyen İlçe Teşkilatı’na ve yönetimine teşekkür etti. Angı, “Tüm turnuvaya katılan kardeşlerimi kutluyorum. Birinci olmak güzeldir ama neticede bir takım birinci olacaktır. Hem bayanlarda hem de erkeklerde bugün burada derece elde eden, yarışan oyuncularımızı tebrik ediyorum. Beyşehir’de gerçekten güzel organizasyonlara imza atılıyor” ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise, turnuvanın birbirinden çekişmeli güzel müsabakalara sahne olduğunu vurgulayarak, “Önemli olan bu turnuva ile Beyşehir’de birlik ve beraberlik ve kaynaşma ruhunun pekişmiş olmasıdır. Tüm takımlarımız kazandı, tüm Beyşehirli hemşehrilerimiz kazandı. Bu turnuvanın tekrarını diliyorum. Emeği geçen teşkilatımıza da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından düzenlenen törende dereceye giren takım oyuncalarına kupa ve madalyaları verildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Düzenlenen, Mahmut, Çay, Voleybol, Turnuvası, sona, erdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı