Haber Detayı
04 Temmuz 2017 - Salı 10:32 Bu haber 5756 kez okundu
 
Beyşehir'de Genç KOMEK Yaz Okulu Törenle Açıldı
BEYŞEHİR - Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Genç KOMEK bünyesinde gerçekleştireceği Yaz Okulu’nda yeni eğitim-öğretim yılı başlarken, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, okulun yeni dönem başlangıcında kursiyer öğrencilerle biraraya geldi.
- Haberi
Beyşehir'de Genç KOMEK Yaz Okulu Törenle Açıldı

BEYŞEHİR - Özaltun, kendisine eşlik eden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı ile birlikte Vali Kemal Katıtaş Anadolu Lisesi’nde buluştuğu kursiyer öğrencilere çantalarını verdi.

       Burada öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Özaltun, gençlerin yaz döneminde daha iyi vakit geçirmesi, milli ve manevi değerler ile spor ve sanatsal açıdan gelişim sağlamaları amacıyla hizmet veren Genç KOMEK Yaz Okulu’nda başlayan yeni eğitim yılının hayırlı olması dileğinde bulundu.

      Beyşehir’de de başlayan bu kurslara katılan gençlerin tatilini yaparken aynı zamanda Genç KOMEK bünyesinde çeşitli branşlarda verilecek eğitimlere katılacağını belirten Özaltun, bu kursların hepsinin de birbirinden önemli olduğunu vurguladı. Özaltun, hep beraber dinini bilen, vatan sevgisiyle dolu bir yeni nesil yetiştirebilmenin gayreti içerisinde olduklarını dile getirerek,  KOMEK’in bu bireylerin yetiştirilmesindeki katkı ve desteğine dikkat çekti. Özaltun, “Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek’e ve emeği geçen herkese bu konuda teşekkür ediyorum” dedi.

       Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak da imkanlar ölçüsünde gençlere yönelik çeşitli çalışmalar içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

         Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı da konuşmasında, kursiyer gençlere seslendi; “Allah, gözünüzdeki parlaklığı daim etsin inşallah.”dedi. Genç KOMEK Yaz kursunun hayırlı olması temennisinde bulunan Samancı, “İnşallah burada çok değerli, kıymetli bilgiler de alacaksınız. Özellikle Kur’an-ı Kerim dersini inşallah burada çok verimli bir şekilde alıp hayatımıza da onları uygulamış olacağız.Kur’an-ı Kerim dersi ile beraber aynı zamanda belediyemizin etkinlikleri de olacak. Sizler de bu etkinliklere iştirak etmiş olacaksınız. Allah muvaffak etsin. Ailelerinize de bizden selam söyleyin” diye konuştu.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Genç, KOMEK, Yaz, Okulu, Törenle, Açıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı