Haber Detayı
03 Kasım 2017 - Cuma 09:26 Bu haber 13602 kez okundu
 
Beyşehir'de Gün Batımı Bir Başka Güzel
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Belediyesi, Beyşehir Gölü Milli Parkı’nın dünyaca ünlü gurup vaktini resmi internet sitesinden isteyenlere her gün canlı olarak izlettiriyor.
Güncel Haberi
Beyşehir'de Gün Batımı Bir Başka Güzel

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Gölü Milli Parkı'nın dünyaca ünlü grup vaktinin sanal ortamda da izlenebilmesi için Belediye'nin resmi web sayfasından göl kıyısına kurdukları kamera ile canlı yayın yaptıklarını söyledi.

       Özaltun, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin sınırları itibariyle en büyük milli parklarından olan Beyşehir Gölü Milli Parkı’nda, güneşin koşarak doğduğunu hüzünle battığını söyledi. 
Dünyada gün batımının en güzel olduğu yerlerin başında gösterilen Beyşehir’deki grup vaktinin, Türkiye’de yaşayan birçok şair ve yazara ilham kaynağı, fotoğraf, doğa ve kuş severlerin ise bölgeye akın etmesine neden olduğunu vurgulayan Özaltun, Selçuklu Sultanı Alaaddin Keykubat’ın ise Beyşehir Belediyesi tarafından tescil edilen sözü olan “Cennet ya burasıdır, ya da buranın altındadır” dediğini hatırlattı. Özaltun, güneşin her gün dağlar ve bulutlar arasında batıp kaybolurken, bir süre yansıttığı kızıl tonlardaki renk cümbüşünün görülmeye değer olduğunu belirtti. 


       Her mevsimde bir başka güzel olan Beyşehir Gölü ve milli parkının sonbahar mevsiminde de ortaya kartpostallara basılacak derecede tablo gibi benzersiz görseller sunduğunu vurgulayan Özaltun, şunları kaydetti: “Beyşehir Gölü Milli Parkı’nda sonbahar mevsiminin son dönemi olan Kasım ayının ilk günleri de göl kıyılarında benzersiz güzellikler sergiliyor. İşte tüm bu güzelliklerin sanal ortamda da izlenebilmesi için Beyşehir Belediyemizin resmi internet sayfasındaki şehir kameraları bölümüne tıklamak yeterlidir. Buradan grup vaktini, internet ortamında güneşin battığı anlarda canlı olarak izlemek isteyenler için ‘günbatımı’ canlı yayın kameramız hizmet vermektedir.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Gün, Batımı, Bir, Başka, Güzel,
Yorumlar
Haber Yazılımı