Haber Detayı
30 Kasım 2020 - Pazartesi 14:21 Bu haber 6575 kez okundu
 
Beyşehir’de havaya rastgele ateş açan şüpheli aranıyor
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, bir kişinin av tüfeğiyle mahalle ortasında sokağa çıkma saatlerinin olduğu dakikalarda havaya rastgele ateş açması sonucu çıkan saçmalar sokaktaki bir evin balkonuna da isabet etti. Olayda, ölen ya da yaralanan olmadı.
Güncel Haberi
Beyşehir’de havaya rastgele ateş açan şüpheli aranıyor

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, bir kişinin av tüfeğiyle mahalle ortasında sokağa çıkma saatlerinin olduğu dakikalarda havaya rastgele ateş açması sonucu çıkan saçmalar sokaktaki bir evin balkonuna da isabet etti. Olayda, ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Hacıakif Mahallesi, 40663 Sokak'ta meydana geldi. Mahalle ortasında silah seslerinin yükseldiğinin ihbar edilmesi üzerine verilen adrese polis ekipleri sevk edildi. Sokağa gelen polis ekipleri, bir evin önünde park halinde bulunan ve havaya ateş açan şüpheliye ait olduğu belirlenen otomobilin camlarının kırılmak suretiyle hasara uğradığını gördü, sokak üzerinde ve 40656 sokakta boş ve dolu fişekler tesbit etti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede biri otomobil içerisinde ve sokak üzerinde olmak üzere 2'si dolu, 3 de boş fişek ele geçirildi.

Sokak üzerinde oturan görgü tanığı S.S., olay yerine gelen polise, iddiaya göre, silah sesleri duymaları üzerine balkona çıktığını belirterek, "Elinde av tüfeği vardı. İlk direğin orada bastı, sonra az daha geldi, bir tane daha bastı, ben balkondaydım.  Ondan sonra ben indim, 'gel' dedim, hani 'havaya sıkma, sıkacaksan bana sık, bir tane de şurada havaya sıktı, üzerine doğru yürüyünce elindeki tüfekle bana doğrulttu  ama geri geri gidiyor. Bir tane daha balkona doğru sıktı. Ondan sonra mermisi bitti zaten" şeklinde bilgi verirken, şüphelinin ardından otomobilini bırakarak yaya olarak kaçtığını belirtti.

Polis, verilen ifadeler doğrultusunda saçmaların isabet ettiği belirtilen evin balkonunda da inceleme yaptı.

Polis, olaydan sonra kaçan ve meskun mahalde havaya av tüfeğiyle rastgele ateş açtığı öne sürülen şüpheli M.B.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, havaya, rastgele, ateş, açan, şüpheli, aranıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı