Haber Detayı
03 Ağustos 2018 - Cuma 10:18 Bu haber 9518 kez okundu
 
Beyşehir'de Hüseyin Kağıt Fırtınası Esti
BEYŞEHİR - Beyşehir’de düzenlenen göl festivalinin 7’inci gününde sanatçı Hüseyin Kağıt fırtınası esti. İlçede bir haftadır devam eden festival coşkusu, Hüseyin Kağıt konseri ile zirveye ulaştı. Sevilen sanatçı, söylediği birbirinden güzel eserlerle izleyenleri hem coşturdu, hem de kendine bir kez daha hayran bıraktı.
Güncel Haberi
Beyşehir'de Hüseyin Kağıt Fırtınası Esti

BEYŞEHİR - Hareketli şarkıları, renkli ve sempatik kişiliğiyle yediden yetmişyediye büyük bir hayran kitlesine sahip olan  popüler sanatçı, Beyşehir’de sevenleriyle buluştu. Festival alanındaki konser programına vatandaşların da ilgisi yoğun oldu. Konser esnasında festival alanı tamamen dolarken, birçok aile konseri parktaki yeşil alanların üzerinde yerini alarak izledi. Muhteşem sesi ve sahne performansıyla Beyşehirli sevenlerine coşku dolu bir gece yaşatan Kağıt, esprileriyle de herkesi adeta gülmekten kırdı geçirdi. Ankaralı sanatçı, hayranlarının özçekim taleplerini de ilginç pozlar vererek geri çevirmedi.

FESTİVAL MEYDANI TAMAMEN DOLDU

Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Göl Festivali, 7’inci gününde Ankaralı sevilen ses sanatçısı Hüseyin Kağıt’ı ağırladı. Göl kenarındaki festival alanında sahne alan Kağıt, seslendirdiği türkü ve oyun havalarıyla alanı hınca hınç dolduran Beyşehirliler’e unutulmaz bir gece yaşattı. Konserinde birbirinden güzel eserlerini seslendiren Kağıt hem gülümsetti, hem de duygulandırdı. Sahnenin zaman zaman önüne çıkarak seyircilere mikrofon uzatan Kağıt’a, alanda kendisini izlemeye gelen hayranları da söylediği şarkılarda eşlik etti. Arkadaşlarının omuzlarına çıkan bazı gençler ise ellerine aldıkları kaşıklarla coşkulu kalabalık arasında oynayarak keyifli anlar yaşadı.

   “Hayatı tesbih yapmışım” adlı şarkısıyla ünlenen, aynı zamanda söz yazarı ve besteci olan Kağıt,  hüzünlü şarkılarının yanısıra seslendirdiği hareketli parçalarda zaman zaman eline aldığı kaşıklarla orkestraya eşlik ederek alandaki coşkuyu daha da artırdı.   Konser zaman zaman sanatçı Hüseyin Kağıt’ın, ‘damardan’ diye tanımladığı hüzünlü şarkılarla, kimi zaman da türkü ve coşkulu oyun havalarıyla tamamlandı.

BAŞKAN ÖZALTUN’DAN SAHNEDE BİRLİK BERABERLİK VURGUSU…

Konser programı esnasında sahneye; MHP İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş, Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer ve belediye meclis üyeleriyle  birlikte çıkan Belediye Başkanı Murat Özaltun, müthiş sahne performansından dolayı kutladığı sanatçı Hüseyin Kağıt’a fotoğrafının yer aldığı bir tablo hediye etti. MHP İlçe Başkanı Duymuş da Hüseyin Kağıt’a bir plaket verdi.

Özaltun, sahnede yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğe yönelik mesajlar verdi. Özaltun,  bir ve beraber olunduğu sürece Türkiye’ye hiçbir hain terör örgütü ve yabancı devletin zarar veremeyeceğini, ülkeyi bölüp parçalayamayacağını vurgularken, “Biz bir olacağız, beraber olacağız, Allah’ın izniyle iri olacağız. Türkiye’nin Yenikapısı İstanbul’da, Konya’nın Yenikapısı ise burada AK Partilisiyle, Bozkurtuyla, MHP’lisiyle biz bir ve beraberiz, güçlüyüz Allah’ın izniyle. Biz bir durumu test ettik bu ülkede.15 Temmuz gecesinde hainler bu ülkenin tankıyla, tüfeğiyle bu ülkeyi bölmeye çalıştı. Çarşı Camisi’nin önünde o gece önce bir kişiydik, sonra on kişi, yüz kişi, bin kişi, on bin kişi olduk. Bu on bin kişi içerisinde AK Parti gençlik kollarımızdan da, ülkü ocaklarından da kardeşlerimiz vardı. Kısacası biz bir oluruz, bir ölürüz, bin doğarız, bir biriz, beraberiz, birlikteyiz. En önemlisi, dünya lideri başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğu müddetçe bu meydanları boş bırakmayacağız Allah’ın izniyle. Hep söylediğim bir konu var Allah’ım minarelerimizden okunan ezan seslerini susturmak isteyen hainler, gönderdeki ay yıldızlı bayrağımızı indirmek isteyen hainler sizler olduğunuz müddetçe amaçlarına ulaşamayacaklar. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

YOĞUN İLGİYE TEŞEKKÜR ETTİ

Alandaki coşku dolu kalabalığa da konuşmasında vurgu yapan Özaltun, festival meydanındaki neşe, sevinç ve coşkunun her geçen gün katlanarak büyüdüğünü ve bunun son örneğinin Hüseyin Kağıt konseri olduğunu dile getirerek, “Bugün meydan dopdolu. Hüseyin Bey çok daha güçlü. Coşku ve sevinç dolu bir grup var alanda. Arka taraf ve çimler bile dolu, en önemlisi bu meydan hınca hınç dolu. Hepinize gösterdiğiniz bu yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde sözlere yer verdi.

Göl Festivali kapsamında Kağıt’ın konser programı öncesinde düzenlenen animasyon gösterileri de Beyşehirliler tarafından ilgiyle izlendi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Hüseyin, Kağıt, Fırtınası, Esti,
Yorumlar
Haber Yazılımı