Haber Detayı
02 Ağustos 2019 - Cuma 10:37 Bu haber 14420 kez okundu
 
Beyşehir'de İrem Derici Rüzgarı
BEYŞEHİR - Beyşehir’de devam eden Uluslararası Göl Festivali’nin 7’inci gününde sahne alan ünlü pop sanatçısı İrem Derici, sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturdu, festivale adeta damgasını vurdu.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir'de İrem Derici Rüzgarı

Festivale damgasını vuran ünlü pop sanatçısı Derici, karşısındaki coşkulu kalabalığı görünce yaşadığı şaşkınlığı ve keyfi “Burası Beyşehir değil, burası dünyanın en büyük açık hava diskosu”sözleriyle dile getirdi…

BEYŞEHİR'DE İREM DERİCİ RÜZGARI

Beyşehir’de devam eden Uluslararası Göl Festivali’nin 7’inci gününde sahne alan ünlü pop sanatçısı İrem Derici, sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturdu, festivale adeta damgasını vurdu.

Festival alanını hınca hınç dolduran coşkulu kalabalığı karşısında görünce çok şaşıran Derici, yaşadığı keyfi, “Oha demek zorundayım Beyşehir, bu ne kalabalık, bu ne güzellik, protokol yok önümüzde, keyifler yerinde.Önce bir, çok teşekkürlerimi edeyim, şimdi burası Beyşehir değil, şu an itibariyle burası dünyanın en büyük açık hava diskosu”sözleriyle dile getirdi.

Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen festival kapsamında konser veren Derici, sahne ve dans performansıyla, bitmek bilmeyen enerjisiyle festival alanında katılımlarıyla adeta yer bırakmayan sevenlerinin büyük beğenisini topladı, onlara eğlenceli anlar yaşattı.

Hayranları, yaklaşık iki saat sahnede kalan Derici’ye cep telefonu ışıklarıyla eşlik etti, bol bol alkışladı. Hareketli parçaları okuduğunda kıvrak danslarıyla alandaki herkesin ilgisini kendi üzerinde toplamayı başaran Derici, kendisine ait albümlerindeki şarkıların yanısıra diğer sanatçıların şarkılarını da seslendirdi.

Derici Instagram hesabından yaptığı paylaşımda da Beyşehir'e hayranlığını belirtti. Konseri esnasında hayranlarıyla sohbet eden Derici, “Aşkımız olay olacak” adlı sevilen şarkısına klip çekeceği müjdesini de paylaşırken, verilen arada sunucunun enerjisine hayran kaldığını dile getirmesi üzerine, “Her gün böyle güzel yere gelmiyor insan. Böyle güzel izleyiciyi, böyle harika enerjiyi görünce ben de sapıttım ne yapayım.”diye konuştu.

“FESTİVALDE İYİ GİDİYORUZ"

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, konser arasında sahneye çıkarak İrem Derici’ye Beyşehir’in tarihi değerlerini simgeleyen sanatçının kendi fotoğrafının da yer aldığı bir tabloyu hediye etti, plaket verdi.

Derici, verdiği coşkulu konserinden ve hediye takdiminden dolayı kendisine teşekkür eden, ‘Festivalin 7’inci gecesindeyiz, bu gece sizinle daha büyük bir hal aldık, iyi de gidiyoruz.İyi ki geldiniz.’ diyerek birçok medeniyetlere evsahipliği yapan Beyşehir yöresinin tarihi geçmişinden bahsederek yaşadığı ve hizmet ettiği şehrinden övgüyle söz eden Başkan Bayındır’a, “Valla bir şey diyeceğim, güzel Beyşehir’imize layık olmaya çalışıyorum. Gerçekten büyülendim geldiğimden beri. İyi ki çağırdınız. Çok mutluyum, o yüzden iyi ki davet ettiniz, iyi ki bu kadar medeniyetlerin birleştiği, her şeyin yaşandığı bir yerde bir şekilde, bir gece de olsa sayenizde minik de olsa bir iz bırakmak benim için inanılmaz bir gurur. O yüzden çok teşekkür ediyorum.Çok keyifli anlar geçiriyoruz.”dedi.

Bayındır, konuşmasında, alanı dolduran ve konser programına yoğun ilgi gösteren Beyşehirliler’e de seslenerek, “Değerli Beyşehir sizi seviyorum, cansınız, yüreksiniz, gönülsünüz, sağolun var olun.”sözleriyle teşekkür etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, İrem, Derici, Rüzgarı,
Yorumlar
Haber Yazılımı