Haber Detayı
13 Mart 2023 - Pazartesi 22:04 Bu haber 4719 kez okundu
 
Beyşehir’de İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı
BEYŞEHİR - Beyşehir’de İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ nün 102.yıl dönümü münasebetiyle kutlama programı düzenlendi.
Güncel Haberi
Beyşehir’de İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı

BEYŞEHİR - Bu yıl 102.si kutlanan 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Konferans Salonunda coşku ile kutlandı.

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı’nın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilmesiyle “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” nün 102.yıl dönümü münasebetiyle kutlama programı düzenlendi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı, günün anlam ve önemine dair konuşma yapıldı. Devamında sine vizyon gösterisi ve öğrencilerimiz tarafından şiirlerin okunması, koro tarafından "zulmü alkışlayamam" türküsünü seslendirilmesi ve tiyatro gösterisi ile son buldu.

Düzenlenen programa Hüyük Kaymakamı Beyşehir Kaymakam Vekili Hasan Çimer, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Emniyet Müdürü Mehmet Türken, Jandarma Komutanı Muhsin Başkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Şube Müdürleri, protokolün diğer üyeleri, Okul Müdürleri, öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, İstiklal, Marşı’nın, Kabulü, ve, Mehmet, Akif, Ersoy’u, Anma, Programı, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı