Haber Detayı
13 Kasım 2019 - Çarşamba 12:09 Bu haber 4795 kez okundu
 
Beyşehir’de kasap ve marketlerde Zabıta denetimleri
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, Zabıta ekipleri kent merkezinde faaliyet gösteren kasap ve marketlerde denetimler gerçekleştirdi.
Yaşam Haberi
Beyşehir’de kasap ve marketlerde Zabıta denetimleri

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde,  Zabıta ekipleri kent merkezinde faaliyet gösteren kasap ve marketlerde denetimler gerçekleştirdi.

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü  işbirliği ile marketler ve kasap marketleri ile alışveriş merkezlerindeki kasap ve şarküteri reyonlarında denetim yapıldı.

Sağlık ve hijyen açısından steril olması gereken yerlerin başında gelen et mamulleri satış alanlarında gerçekleştirilen denetimler çerçevesinde, et ve et ürünlerinin uygunluğu kontrol edildi. Denetimlerde işyerleri hijyen ve genel temizlik yönünden de kontrol edilirken, reyonlarda son kullanma tarihi geçmiş  gıda maddesi bulunup bulunmadığı da incelendi.  Zabıta ekipleri, denetimleri esnasında işyerlerinin önünde kaldırım işgali olup olmadığını da denetledi. Denetimlerde, işyeri sahipleri tesbit edilen eksiklikler konusunda uyarılırken, bir sonraki denetimlerde de aynı eksiklerin devam etmesi halinde cezai işlem uygulanacağı hatırlatıldı.

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün kent merkezinde sorumluluk alanında olan diğer işyerlerine yönelik denetimler de yapacağı belirtildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, kasap, ve, marketlerde, Zabıta, denetimleri,
Yorumlar
Haber Yazılımı