Haber Detayı
26 Nisan 2021 - Pazartesi 10:19 Bu haber 5556 kez okundu
 
Beyşehir’de Kısıtlamayı İhlal edenler Cezasız Kalmadı
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, sokağa çıkma kısıtlamasında polis, ihlallerin önüne geçebilmek için denetimlerini bu hafta da sıkı tuttu.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Kısıtlamayı İhlal edenler Cezasız Kalmadı

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, sokağa çıkma kısıtlamasında polis, ihlallerin önüne geçebilmek için denetimlerini bu hafta da sıkı tuttu.

Kısıtlamayı ihlal edenler, denetimlerden kaçmaya çalıştı ama cezadan kurtulamadı.

Beyşehir kent merkezinde kısıtlama ihlalleri, Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri’nin kameralarından da tesbit edildi.

Kısıtlama saatlerinde araç ve yaya hareketliliğinin olduğu bölgelere güvenlik güçleri yönlendirilerek anlık kontroller gerçekleştirildi.

Bir banka şubesinin ATM’sinden kısıtlama saatlerinde para çektiği belirlenen kişi de karakola götürülerek kısıtlama ihlalinden hakkında işlem başlatıldı.

KISITLAMAYI İHLAL EDEN 11 KİŞİYE CEZA

Beyşehir ilçesinde, farklı uygulama noktalarında sabit olarak ve ring halinde gün içerisinde gerçekleştirilen denetimlerde sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği tesbit edilen 11 kişiye kişi başı 3 bin 400 liralık ceza uygulanmak üzere idari yaptırım kararı tutanağı düzenlendi.

AKŞAM SAATLERİNDE ŞOK DENETİMLER

Bu arada, Mevlana Caddesi üzerinde akşam saat 21.00-21.45 saatleri arasında gerçekleştirilen çok sayıda polis ve trafik ekibinin katıldığı uygulamada ise durdurulan araçların sürücüleri ile içerisindeki yolcuların muafiyetinin olup olmadığının belirlenmesi için izin belgeleri kontrol edildi.

Uygulama noktası öncesinde, denetim yapıldığını görüp araçlarının güzergahını değiştirmeye çalışan sürücülerin ara sokaklara kaçma ihtimaline karşı da sokak girişlerinde takviye ekipler görevlendirildi.

KONTROL ESNASINDA UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU…

Denetim esnasında durdurulan araçlar kontrol sırasını beklerken uzun kuyruklar oluşturdu.

İzin belgesiz sürücü ya da yolcuya rastlanmadı ancak izin belgesi olmasına rağmen bir sürücünün sürücü belgesiz araç kullandığı tesbit edildi.

Sürücüye ve aracın ruhsat sahibine ekipler tarafından ehliyetsiz araç kullanmaktan ve kullandırtmaktan toplamda 5 bin 396 liralık trafik cezası uygulandı.

Ayrıca, şok denetimde Karayolları Trafik Yönetmeliği'nin farklı maddelerinden 4 sürücü hakkında da işlem yapılarak toplamda 6 bin 24 liralık trafik cezası kesildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Kısıtlamayı, İhlal, edenler, Cezasız, Kalmadı,
Yorumlar
Haber Yazılımı