Haber Detayı
20 Haziran 2017 - Salı 09:41 Bu haber 6933 kez okundu
 
Beyşehir’de Mahalle İftarları Devam Ediyor
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, ramazan ayı münasebetiyle İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen mahalle iftarları devam ediyor. İftar programlarında, mehter coşkusu da yaşanıyor.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Mahalle İftarları Devam Ediyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi’nin, Esentepe, Beytepe ve  Avşar mahallelerinin ardından onbir ayın sultanı ramazan ayındaki  iftar sofrası adresi Şehit İbrahim Bey Caddesi oldu. Her iki mahallenin ortasından geçen ana cadde, kurulan 2 bin kişilik iftar sofrasında Hamidiye ve Dalyan Mahallesi sakinlerini biraraya getirdi.

Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın iftar öncesi konser verdiği iftar sofrası programına konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Kadın Kolları Başkanı Semra Acır ve mahalle muhtarları ile birlikte iftar sofralarını tek tek dolaşarak mahalle sakinlerine “hayırlı iftarlar” dileğinde bulundu, vatandaşlarla selamlaşıp ramazanlarını tebrik etti. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Özaltun da günün anısına onlarla birlikte fotoğraflar çektirdi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, Hamidiye ve Dalyan mahalle sakinlerine verilen iftarda unutamayacakları bir güne şahit olduklarını belirterek, ramazan ayının birlik ve beraberlik, paylaşma ayı olduğunu belirtti. Mahalle iftarlarında bu birlik ve beraberliğin sağlandığını dile getiren Özaltun, “İftar soframızda, orucumuzu açar açmaz yağan yağmur da bereket getirdi.  Bizlere eşlik eden Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Gülay Samancı Hanımefendi ile iftar soframıza katılan tüm mahalle sakinlerimize ve muhtarlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Allah’ım orucumuzu ve dualarımızı  kabul etsin inşallah” diye konuştu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Mahalle, İftarları, Devam, Ediyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı