Haber Detayı
08 Haziran 2018 - Cuma 11:17 Bu haber 6910 kez okundu
 
Beyşehir’de Mahalle İftarları Sürüyor
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesinin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği mahalle iftarı programları devam ediyor.
Yaşam Haberi
Beyşehir’de Mahalle İftarları Sürüyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçeye bağlı Sadıkhacı Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programında mahalle sakinleri ile buluştu.

       Özaltun, programa katılan AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ali Sürücü, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Dinler, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve ilçe teşkilatı mensuplarıyla birlikte meydanda kurulan iftar sofrasında masaları tek tek dolaşarak vatandaşların ramazan ayını tebrik etti.

     Belediye Başkanı Murat Özaltun, programın ardından yaptığı açıklamada, Belediye olarak ilçenin çeşitli mahallelerinde iftar programları gerçekleştirdiklerini belirterek, “Hemşerilerimizle bu mübarek ayda da iftarlar vesilesiyle biraraya geliyor, hasbihal ediyoruz. Varsa dert ve sorunlarını dinliyor, taleplerini alıyoruz” dedi.

      Ramazan ayında iftarların ardından da sahur vakitlerine kadar devam eden ilçenin diğer dış yönelik ziyaret programları gerçekleştirdiklerini vurgulayan Özaltun, şunları söyledi: “Bugün de dış mahallelerimizden Sadıkhacı Mahallesi’nde hemşerilerimizle biraraya geldik. Bu buluşmalarımızda vatandaşlarımıza 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyoruz. Sadıkhacı Mahallemizde de bu birlik ve beraberliği gördüğümüzü ifade etmeliyim. AK Parti’ye seçimde destek vereceklerini ve bu kutlu yolda beraber yürüyeceklerini apaçık belirtiyorlar. Kendilerine de bu anlamda çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizin meyvelerini 24 Haziran’da hep birlikte alacağımıza inanıyorum.”

        AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ali Sürücü ise programda yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerine artık sayılı günler kaldığını dile getirerek, “Ben Konya’da AK Parti 11.sırada yer alan bir milletvekili adayıyım. Bugün Beyşehir ilçemizi gezdik, yaptığımız ziyaretlerle esnafımızla, vatandaşlarımızla biraraya geldik. 24 Haziran’da yapılacak seçimde desteklerini beklediğimizi ifade ettik. Son olarak ise Sadıkhacı Mahallemizde de iftar programı vesilesiyle mahalle sakinlerimizle buluştuk. Memleketimizin selameti ve bekası için birlik ve beraberlik içerisinde bu kutlu yolda hemşerilerimizle bir olmanın arzusu içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

       Belediye Başkanı Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve beraberindeki partililer iftar programının ardından Sevindik ve Emen Mahallelerini ziyaret etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Mahalle, İftarları, Sürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı