Haber Detayı
03 Eylül 2024 - Salı 18:49 Bu haber 25003 kez okundu
 
Beyşehir’de Mukaddes Emanetler Sergisi Açıldı
BEYŞEHİR – Beyşehir’de Eşrefoğlu Camii içerisinde açılışı gerçekleştirilen Mukaddes Emanetler Sergisi iki gün boyunca ziyaretçiye açık olacak
Güncel Haberi
Beyşehir’de Mukaddes Emanetler Sergisi Açıldı

BEYŞEHİR – Beyşehir’de Eşrefoğlu Camii içerisinde açılışı gerçekleştirilen Mukaddes Emanetler Sergisi iki gün boyunca ziyaretçiye açık olacak.

Beyşehir’de Sakal-ı Şerif ve Kâbe örtülerinin de aralarında olduğu Mukaddes Emanetler Sergisi Eşrefoğlu Camii içerisinde açıldı. İki gün boyunca açık olacak olan sergi bayan ve erkekler için ayrı saatlerde ziyaretçi kabul edecek.

Beyşehir İlçe Müftülüğünce organize edilen serginin açılışına Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Belediye Başkanı Adil Bayındır ile Beyşehir protokolü ve daire amirleri katıldı.

Kuran'ı Kerim tilaveti ile başlayan program ilçe Müftüsü Gökhan Becerikli’nin duası ile devam etti. Protokolün kurdelesini keserek açılışını yaptığı sergide Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in sakal ve saç şerifi, ayak izi ile Kabe’nin iç ve dış örtülerinin de yer aldığı toplam otuz beş parça mukaddes emanet sergileniyor.

3-4 Eylül tarihlerinde açık olacak olan sergi 10.00-14.00 saatleri arasında erkek, 14.00 – 17.00 saatleri arasında kadın ziyaretçilere açık olacak.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Mukaddes, Emanetler, Sergisi, Açıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı