Haber Detayı
14 Eylül 2017 - Perşembe 16:30 Bu haber 7385 kez okundu
 
Beyşehir'de Öğretmenevi Kafe Hizmete Açıldı
BEYŞEHİR - Beyşehir öğretmenevi'nde lokal olarak kullanılan mekan, yeni tadilat ve düzenleme ile kafe'ye dönüştürüldü.
Güncel Haberi
Beyşehir'de Öğretmenevi Kafe Hizmete Açıldı

BEYŞEHİR - Yenilenen yüzüyle Beyşehir Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü bünyesinde kafe açılışı yapıldı. Açılışa Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, İlçe Protokolü, Kurum Amirleri, Okul İdarecileri, Öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Yenilenen yüzüyle açılan kafe, büyük beğeniyle karşılandı.

        Açılışta konuşan Kaymakam Muzaffer Şahiner; burası 3-5 kişinin oturduğu, istenilmeyen durumların olduğu bir ortamdı. Müdürümüzle oturup konuşarak burada öyle bir düzenleme yapalımki herkes gelebilsin, yapılan çalışmalarla bu nezih ortam oluşturulmuş, hayırlı uğurlu olsun dedi.

      İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk yaptığı açıklamada; “Önceden lokal olarak kullanılan bölüm, iç dekorasyonunda yenilikler yapılarak farklı tasarımlarla düzenlenmiştir. Çocuk oyun alanını da içinde barındıran kafe misafirlerini rahat, ferah ve nezih bir ortam da ağırlayacak’’ dedi.

      Yenilenen yüzüyle Öğretmenevi bünyesinde açılan kafe de birçok yenilik olacağını da söyleyen Konuk, kaliteli bir hizmetin sergileneceğini ve halkın memnuniyetini kazanacaklarını belirtti. Öğretmenevi Müdürlüğünün yıllardır öğretmenlere, kamu çalışanlarına ve tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek misyonu ile her geçen gün daha nezih ve daha kullanışlı bir ortam sağlama adına çalışmalar yaptığın ifade eden Konuk, Öğretmenevinin değişen şartlar ve zamana göre sürekli yenilendiğini söyleyerek, Beyşehir’e hayırlı olmasını diledi. Kafenin hizmete girmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Öğretmenevi, Kafe, Hizmete, Açıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı