Haber Detayı
11 Mayıs 2018 - Cuma 16:25 Bu haber 14347 kez okundu
 
Beyşehir’de polisin nefes kesen operasyonu
BEYŞEHİR - Beyşehir’de uyuşturucu madde temini için evlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen 4 şüpheli polisin takibinden kaçamadı.
Güncel Haberi
Beyşehir’de polisin nefes kesen operasyonu

BEYŞEHİR - Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi’nde bir şahısın evinden çuvallar içerisindeki 400 kilo nohutun çalınması üzerine yapılan hırsızlık ihbarıyla harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

       Hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin amca yeğen olan  İ.E. (25) ile  A.E. (20) olduğunu belirleyen ve bu isimlerin izini sürerek 68 ED 413 plakalı otomobille Seydişehir yönünden Beyşehir ilçe merkezi istikametine seyir halinde olduğunu tesbit eden ekipler operasyon için düğmeye bastı.

       Beyşehir İlçe Emniyet Müdür Vekili Mehmet Döner’in de nezaret ettiği ekipler kent girişinde önlem alırken, polisi karşılarında görüp araçlarıyla kaçmaya çalışan şüpheliler, kısa süren kovalamacanın ardından otomobilin durdurulmasıyla yakalandı.  

       Ekipler araçtan indirilen hırsızlık şüphelisi amca yeğen ile birlikte sürücü N.E.’yi de savcılığın talimatı doğrultusunda  gözaltına aldı.

       Gözaltındaki  N.E.  Emniyet’teki sorgulamasında  olayla ilgisi olmadığını öne sürerek hırsızlık suçlamasını kabul etmezken, oğlu ve kardeşi olduğu belirlenen diğer iki şüpheli A.E. ve İ.E ise suçlarını itiraf ederek çaldıkları nohut çuvallarını Seydişehir ilçesinde sattıktan sonra Antalya iline giderek burada uyuşturucu madde temin ettikleri  ve ayrıca aynı gün bir başka ikametten daha hırsızlık yaparak bakır kazan çaldıkları yönünde ifade verdi.

        Şüphelilerden A.E.’nin  Emniyet’teki sorgulamasında ayrıca son bir ay içerisinde arkadaşları olan M.Ç. ile K.A. ile birlikte üç farklı ikametten daha televizyon ve dizüstü bilgisayar çaldıklarını itiraf ederek yer göstermesi üzerine soruşturmanın kapsamını genişleten ekipler, M.Ç.’nin evinde yaptığı aramada çalıntı televizyon ile bir miktar eroin maddesi daha ele geçirdi. M.Ç’yi de gözaltına alan ekipler, K.A.’nın ise 10 gün önce cezaevine girdiğini belirledi.

        İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından gözaltındaki şüphelilerden A.E., İ.E. ve M.Ç. “hırsızlık” suçlamasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, N.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, polisin, nefes, kesen, operasyonu,
Yorumlar
Haber Yazılımı