Haber Detayı
05 Eylül 2018 - Çarşamba 10:23 Bu haber 5364 kez okundu
 
Beyşehir’de Sabah Buluşmaları
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un esnafla sabah buluşması programları devam ediyor.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Sabah Buluşmaları

BEYŞEHİR - Belediye Başkanı Özaltun, Vuslat Parkı’ndaki göl kenarında faaliyet gösteren bir kafenin ev sahipliğinde yapılan kahvaltılı toplantıda ilçede faaliyet gösteren bazı esnaflarla biraraya geldi. Özaltun, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, Beyşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Faruk Aydın, Belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ile AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı toplantıda esnaflarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

        Toplumun değişik kesimleriyle benzer toplantılarla sık sık biraraya geldiklerini ve  bu buluşmalarda kendilerine anlatılan sorun ve isteklerin birebir vatandaşların ve esnafların ağzından dinlenerek gerekli notların alınarak çözümü noktasında istişare ve değerlendirmelerde bulunduklarını aktaran Belediye Başkanı Murat Özaltun,  göreve geldiği günden bu yana bu tür buluşma programlarına büyük önem verdiğini söyledi. Bu buluşmaların daha iyi hizmet üretme noktasında kendilerine yol gösterici bir çalışma olduğunu anlatan Özaltun, toplantıyı düzenledikleri Vuslat Parkı’nda bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmalardan da söz etti.

         Bu alanda Belediye olarak kanuni boşluklardan kaynaklı sıkıntılar bulunduğunu ve bunları aşmak için de çaba gösterdiklerini anlatan Özaltun, “Beyşehir Gölü kenarındaki sosyal alan eksikliği konularında yaşanan sorunları yürüttüğümüz çalışmalarla çözmeye çalışıyoruz. Vuslat Parkı’nın göl kıyılarında Belediye olarak yürüyüş ve bisiklet yolları yaparak bu konudaki beklentilere de cevap vereceğiz. Beyşehir,  gölü, tarihi değerleri, muhteşem coğrafyası ve yükselen değeri ile her mevsim sürekli ziyaretçi çeken bir ilçe.Yaz aylarında ziyaretçi sayısı daha da artıyor. Ziyaretçi sayısındaki kamuoyuna yansıyan son rakamlar da Beyşehir’in geleceği için ümit verici. Amacımız, bu ziyaretçi sayımızı daha da yüksek noktalara çıkarabilmek. İnşallah, Beyşehir-Konya duble yolunun tamamlanmasının ardından Gembos güzergahlı Yeni Antalya yolunun da devreye girmesiyle Beyşehir’e gelen ziyaretçi sayısı daha da artacak. İlçemizin kaderi, çehresi değişecek. Beyşehir’i işte biz bu döneme hazırlamaya çalışıyoruz. Ancak, bu konudaki altyapı eksikliklerini de tamamlamamız gerekiyor. Bu konuda müteşebbislerimize de önemli görevler düşüyor. Beyşehir’imizin otel ve sosyal tesis eksikliği konusundaki ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında yatırımcılarımızı da ilçemize yatırım yapmaya davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Sabah, Buluşmaları,
Yorumlar
Haber Yazılımı