Haber Detayı
27 Ekim 2018 - Cumartesi 11:27 Bu haber 6602 kez okundu
 
Beyşehir’de Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyüş Yapıldı
BEYŞEHİR - Beyşehir’de, Beyşehir Anadolu Lisesi öğretmen, öğrenci ve velilerinin katıldığı etkinlik kapsamında sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi.
Yaşam Haberi
Beyşehir’de Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyüş Yapıldı

BEYŞEHİR - Beyşehir Anadolu Lisesi bahçesinde başlayan yürüyüş, Öğretmenevi, Vuslat park, festival alanı Sevgi adası ve Beyşehir Anadolu Lisesi’nde son buldu.

       Yürüyüş öncesi okul müdürü Musa Göker yaptığı açıklamada; "Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlemiş olduğu ‘okul sağlığı, beslenme dostu okul’ projesi kapsamında okulumuzda sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenliyoruz. Öğrenci velilerimiz, öğrencilerimizin ve Öğretmen arkadaşlarımızla birlikte; okul bahçesinde başlayacağımız yürüyüşümüz, Öğretmenevi, Vuslat park, festival alanı Sevgi adası ve Beyşehir Anadolu Lisesi’nde son bulacak. Sağlık Bakanlığının her gün on bin adım sloganı istinaden en az bir on bin adım atmayı düşünüyoruz. Bu yürüyüşte bizlere destek olan öğrenci velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin yaygınlaşarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Katılımcılar yürüyüş sırasında "Yürü be Beyşehir Anadolu Lisesi” , "Sağlık için hareket et", "Beslenme Dostu Okul”, “yürüyorum Sağlıklı Yaşıyorum” pankartları taşıdı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Sağlıklı, Yaşam, İçin, Yürüyüş, Yapıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı